Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

A Rákóczi utcába költözik a gyermekorvosi rendelés

A rendelők telefonszámai és e-mail címei változatlanok, azonban a rendelési idők változnak!

BEJÁRAT A RENDELŐBE ÉS PARKOLÁSI REND

A rendelő a Dévai

A rendelő személygépkocsival a Déva Bíró Mátyás utca felől közelíthető meg, parkolásra ott van lehetőség. A rendelő udvarán kizárólag a mozgáskorlátozottak parkolhatnak.

Gyalogosan és kerékpárral a Rákóczi Ferenc utca és az Abádi Benedek sétány felől lehet megközelíteni a rendelőt, az udvaron fedett kerékpártárolót és babakocsi tárolót alakítottak ki.

KÖLTÖZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Fedett kerékpártároló és babakocsi tároló is van az udvaron

2024. április 30-án, kedden valamennyi gyermekorvosi rendelés a korábban megszokott helyen és rendelési időben lesz elérhető.

Az orvosi rendelések átköltöztetése május 2-án, csütörtökön, és május 3-án, pénteken valósul meg. A rendelési idők e két napon a hivatalos rendelési időktől eltérhetnek. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy a rendelések felkeresése előtt feltétlenül érdeklődjenek a megszokott telefonszámokon!

GYERMEKORVOSOK ÉS ÁPOLÓK

Az udvarba csak a mozgáskorlátozottak hajthatnak be autóval

A gyermekorvosi körzetek ellátásáról továbbra is Dr. Izer Ildikó és Dr. Palatka János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosok gondoskodnak. A 3. számú gyermekkörzetet Dr. Izer Ildikó helyett 2024. május 1-től Dr. Palatka János veszi át.

A két gyermekorvos munkáját továbbra is három ápoló segíti Varga Noémi, Némethné Márfi Tímea és Szukopné Soproni Izabella.

RENDELÉSI IDŐK + TELEFONSZÁMOK

Rendelési idők, telefonszámok

A rendelési idők bővülnek, amelyről a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

Az új gyermekorvosi rendelők kialakításakor kénytelen volt internet – illetve telefonszolgáltatót váltani az önkormányzat, ezért a vezetékes telefonok átkötése hosszabb időt fog igénybe venni. Mindhárom gyermekorvosi körzet mobiltelefonon elérhető lesz az átmeneti időszakban is.

 

A telefonszámok a következők:

1. körzet 0630 178 2934

2. körzet 0630 826 5493

3. körzet 0630 157 0530

 

A mobilszámokról a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Televízióból valamint a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

További híreink

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...

Felavatták a Sárvári Kirándulóerdőt

2024.06.05

Május 24-én felavatták a megújult kirándulóerdőt, így a sárváriak és a városba látogatók újra birtokba vehetik. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai eltávolították a veszélyes fákat, új csemetéket ültettek és renoválták az ökoturisztikai berendezéseket.

Tovább...

Horgászturisztikai fejlesztések indulnak Vas vármegyében

2024.06.05

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a Sárvár Arénában tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hét helyszínen - 6 db álló- és 1 db folyóvízen - valósít meg fejlesztéseket a "Megújuló horgászturisztikai helyszínek Vas megyében" című TOP Plusz projekt keretében. Megújul a Sárvár-Rábasömjéni horgásztó is.

Tovább...

Felavatták a Dévai utcai játszóteret

2024.06.04

Május 24-én ünnepélyes keretek között avatták fel a Dévai és Újsziget utcai játszóteret. Az ünnepség jó hangulatban és nagy érdeklődés mellett zajlott.

Tovább...

Gyermekzsivajtól volt hangos Sárvár

2024.06.03

Több száz gyermek vett részt a Sárvár több helyszínén zajló Sárvári Gyermeknap elnevezésű programsorozaton, amely a Várparkban, a Nagyvárad utcai játszótéren a Csónakázó – tónál és a KRESZ parkban zajlott.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!