Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

A Rákóczi utcába költözik a gyermekorvosi rendelés

A rendelők telefonszámai és e-mail címei változatlanok, azonban a rendelési idők változnak!

BEJÁRAT A RENDELŐBE ÉS PARKOLÁSI REND

A rendelő a Dévai

A rendelő személygépkocsival a Déva Bíró Mátyás utca felől közelíthető meg, parkolásra ott van lehetőség. A rendelő udvarán kizárólag a mozgáskorlátozottak parkolhatnak.

Gyalogosan és kerékpárral a Rákóczi Ferenc utca és az Abádi Benedek sétány felől lehet megközelíteni a rendelőt, az udvaron fedett kerékpártárolót és babakocsi tárolót alakítottak ki.

KÖLTÖZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Fedett kerékpártároló és babakocsi tároló is van az udvaron

2024. április 30-án, kedden valamennyi gyermekorvosi rendelés a korábban megszokott helyen és rendelési időben lesz elérhető.

Az orvosi rendelések átköltöztetése május 2-án, csütörtökön, és május 3-án, pénteken valósul meg. A rendelési idők e két napon a hivatalos rendelési időktől eltérhetnek. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy a rendelések felkeresése előtt feltétlenül érdeklődjenek a megszokott telefonszámokon!

GYERMEKORVOSOK ÉS ÁPOLÓK

Az udvarba csak a mozgáskorlátozottak hajthatnak be autóval

A gyermekorvosi körzetek ellátásáról továbbra is Dr. Izer Ildikó és Dr. Palatka János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosok gondoskodnak. A 3. számú gyermekkörzetet Dr. Izer Ildikó helyett 2024. május 1-től Dr. Palatka János veszi át.

A két gyermekorvos munkáját továbbra is három ápoló segíti Varga Noémi, Némethné Márfi Tímea és Szukopné Soproni Izabella.

RENDELÉSI IDŐK + TELEFONSZÁMOK

Rendelési idők, telefonszámok

A rendelési idők bővülnek, amelyről a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

Az új gyermekorvosi rendelők kialakításakor kénytelen volt internet – illetve telefonszolgáltatót váltani az önkormányzat, ezért a vezetékes telefonok átkötése hosszabb időt fog igénybe venni. Mindhárom gyermekorvosi körzet mobiltelefonon elérhető lesz az átmeneti időszakban is.

 

A telefonszámok a következők:

1. körzet 0630 178 2934

2. körzet 0630 826 5493

3. körzet 0630 157 0530

 

A mobilszámokról a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Televízióból valamint a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

További híreink

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...

Ismét áll a májusfaliget a várparkban

2024.05.07

Igazi látványosság, szemet gyönyörködtető májusfaliget alakult ki a Nádasdy-vár parkjában május elsején. A hagyományt folytatva idén 14. alkalommal gyűltek össze Kondora István polgármester meghívására a város civil szervezetei, hogy mindenki feldíszítse, majd közös erővel felállítsa a saját fáját, közösségére jellemző díszekkel, feliratokkal, táblákkal, szalagokkal.

Tovább...

Ülésezett a képviselő-testület

2024.04.26

Megtartotta áprilisi ülését a sárvári képviselő-testület. Beszámolók, egy új kerékpárút és egy családi szabadidőpark is napirendre került

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!