Kedvencek közé 2018. 5. 24. - Csütörtök, 13:59 - Névnapok: Eszter

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Sárvár Rádió FM 96.5!

2017.04.06. 06:06

Április 5-étől újra hallható a 96.5-ön a Sárvár Rádió, amellyel egy helyben készülő és az itt élőket szolgáló kereskedelmi adó született meg.

A rádió működtetője a Sárvári Média Nonprofit Kft., amely információs termékkínálatával a város és a térség első számú hírforrása. Az adás potenciálisan harmincezer hallgatóhoz jut el az Alpokalján és a Rába-völgyében.

– Fiatalos, lendületes, kereskedelmi médiumot szeretnénk működtetni, amelynek legfontosabb ismérve a helyi jelleg. Szórakoztató, ugyanakkor informatív tartalmat készítünk igényes zenékkel, amelyet remélünk, minden korosztály szívesen hallgat majd, és amely nemcsak a háttérzenét szolgáltatja, hanem része lesz a hallgatók mindennapjainak – mondta dr. Fonyó Roberta, a Sárvár Rádió ügyvezetője – szerkesztőségvezetője.

Kondora István polgármester, a tulajdonos önkormányzat részéről kiemelte: régóta fontosnak tartottuk, hogy a városnak legyen egy saját rádióadója, amely teljessé teszi Sárvár polgárainak információval való ellátását. Örülök, hogy ez a tervünk a Sárvár Rádióval végre megvalósulhatott!