Kedvencek közé 2020. 2. 19. - Szerda, 21:32 - Névnapok: Zsuzsanna

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Sárvári báli menetrend

2020.01.18. 18:00

A vízkereszttől hamvazószerdáig, a húsvét előtti 40. napig tartó farsang a bálok és vidám összejövetelek időszaka. A sárvári szezonnyitó bált, a 13. Sárvári Városi Bált január 18-án rendezik a Park Inn Hotelben.

Köszöntőt mond Dr. Máhr Tivadar alpolgármester, a sztárfellépők Simon Andrea és Savanyu Gergely, a Soproni Petőfi Színház színművészei. A jó hangulatról a Galaxy Tánczenekar gondoskodik. A jótékonysági bál bevételét a Sárvári Vármelléki Óvodának ajánlják fel a szervezők.
Január 25-én a Sárvár és Vidéke Méhész Egyesület a Vadkert Major Éttermében tartja bálját, a sárvári evangélikusok szintén ezen a napon a Nádasdy Vendéglőben báloznak.

Február 1-jén lesz a Sárvári Református Egyházközség bálja a Vadkert Major Éttermében. A Sportbált február 8-án, új helyszínen, a Sárvár Arénában tartják meg.
Február 22-én lesze a Keresztény Jótékonysági Bál  a katolikus iskola új sportcsarnokában. A bálozók részvételükkel a katolikus iskola alapítványát és a plébániák karitász szolgálatát támogatják.
A báli szezont február 28-án a II. Sárvári Macskabál zárja. A Macskabál a cicákért támogatói est a Macskakommandó és a Platán Étterem szervezésében kerül megrendezésre.