Kedvencek közé 2020. 4. 8. - Szerda, 07:10 - Névnapok: Dénes

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

200 millió forintból újult meg a sárvári bölcsőde

2018.10.19. 10:47

200 millió forintos beruházással, a Társadalmi Operatív Program támogatásával a teljesen felújított Cseperedő Bölcsőde átadóünnepségét tartották Sárváron.

Kampel Oszkár, a körzet önkormányzati képviselője, a gazdasági bizottság elnöke köszöntőjében azt emelte ki, hogy a most felújított bölcsőde mellett az egész Petőfi-lakótelep is megújult, esztétikusabb és élhetőbb lett az elmúlt évek során.

Kondora István polgármester azt hangsúlyozta, hogy a város vezetése minden korosztályról gondoskodik. A Sárvári Cseperedő Bölcsőde is az egész család életének megszervezésében nyújt segítséget.– A megye által koordinált fejlesztési források közül jelentős szerepet kaptak az óvodák és a bölcsődék. Vas megyében több mint 2 milliárd forintból harminc intézményt újítottak fel. Ezek közül a legnagyobb összeget, 144 millió forintot a sárvári bölcsőde nyerte el – mondta dr. Kondora Bálint, a megyei önkormányzat alelnöke.Ágh Péter országgyűlési képviselő a kormány családtámogatási rendszerének kedvező hatásairól beszélt. Méltatva, hogy ehhez Sárvár önkormányzata is csatlakozott, hiszen a bölcsődefelújításhoz 61 milliós önrészt biztosított.

Varga Istvánné, a bölcsőde vezetője megköszönte, hogy határidőre elkészülhetett az intézmény.