Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 13:51 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

70. születésnapján köszöntötték Sárvár díszpolgárát

2018.09.11. 08:54

70. születésnapján mutatta be Mr. Tus-tankönyv című kiadványát Hegedüs Csaba olimpiai bajnok, korábbi birkózó szövetségi kapitány és szövetségi elnök, Sárvár díszpolgára szülővárosában, a Nádasdy – várban.

Hegedüs Csabát 70. születésnapján megható ünnepség keretében köszöntötte Kondora István polgármester és dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző. Közreműködött a Ma’ Mint’ Ti Színjátszó Csoport dalokkal valamint Schimmer Roberta tanárnő versekkel.
A Mr. Tus-tankönyv című kötete 11 társszerző segítségével született meg, amely széles körűen tárgyalja a sportággal kapcsolatos szakmai kérdéseket, az edzéselmélettől az egészségügyi sajátosságokig, illetve a sportág történetével és a nemzetközi szövetség működésével is foglalkozik. A kötet megjelenését Sárvár Város Önkormányzata, illetve Kondora István polgármester is támogatta.
A Vas Megyei Közgyűlés Elnökének Emlékplakettjét Majthényi László adományozta Hegedüs Csabának, aki vadásztársaként is üdvözölte a születésnapost.
- Amikor annak idején kisgyerekként itt álltam a sárvári vár lovagtermében, akkor határoztam el, hogy egyszer én is híres leszek – kezdte személyes hangú köszönőbeszédét Hegedüs Csaba.
- Én is csak egy józan gondolkodású, egyszerű ember vagyok, aki minden nap tett néhány lépést a céljai felé. És most újra itt vagyok és visszatekintve pályafutásomra ugyanazt a nyugalmat érzem, mint amit kezdetben édesanyám mellett éreztem – tette hozzá meghatottsággal.