Kedvencek közé 2020. 4. 8. - Szerda, 07:37 - Névnapok: Dénes

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

A legbefolyásosabb fiatal turisztikai személyiség

2019.02.21. 15:08

Egy sárvári szakember, Haller Ferenc is bekerült Magyarország legbefolyásosabb turisztikai személyiségei közé. A Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője a 35 év alattiak TOP 10-es mezőnyében végzett az első helyen.

A Turizmus Kft., amely a hazai turisztikai szakma legmeghatározóbb kiadója, ismét megjelentette a magyar turizmus 50 legbefolyásosabb személyét bemutató kiadványát. Idén először bemutatták azt a tíz, legfeljebb 35 éves, ígéretes fiatalt is, akik hamarosan bekerülhetnek a legnagyobbak közé. A Turizmus.com kiadványa a szakma fiatal kiválóságai közé sorolja Haller Ferencet, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetőjét is.

A sárvári szakember nemcsak bekerült a TOP 10-es mezőnybe, de a több mint 60 fiatal közül ő kapta a legtöbb ajánlást, így a lista élén végzett.

- Óriási öröm számomra, hogy 32 évesen ilyen elismerésben részesítettek. Felemelő érzés, hogy olyan turisztikai szakemberekkel együtt vehettem át az elismerést, akiknek a munkásságát figyelve próbálok fejlődni, az így szerzett tudást pedig igyekszem hasznosítani Sárvár turizmusának fejlesztésében – kommentálta a sikert a TDM ügyvezetője.

Haller Ferenc fiatal kora ellenére rengeteg turisztikai tapasztalattal gazdagodott már. Két nyelven is felsőfokon beszél, 14 évesen már szinkrontolmács volt, csoportos utazásokat kísért „idegenvezetőként” külföldre. A marketinghez az ELTE nemzetközi tanulmányok szakának elvégzése közben került közelebb. Majd diplomata végzettséggel a zsebében a külföldi álláslehetőségeket visszautasítva úgy döntött, Vas megyében helyezkedik el. A Pannon Termál Klaszter ügyvezetője lett, majd a Büki Gyógyfürdő Zrt.-nél bízták meg azzal, hogy indítsa el a fürdő online kommunikációját. Sárváron több mint öt éve tevékenykedik.

- Bükfürdő után kerültem haza Sárvárra, a városvezetés megkeresésének hála. Ez egy nagyon nagy kihívás volt, hiszen szinte a nulláról kellett felépíteni a helyi TDM-et a tourinform irodával karöltve – fogalmazott a turisztikai szakember kiemelve, hogy kollégáival, a város vezetésével és a helyi szolgáltatókkal közösen megteremtették annak a lehetőségét, hogy Sárvárnak mára biztos pozíciója van a hazai TOP 10 turisztikai célpontok között. - Az idei évben is azért dolgozunk, hogy ez a pozíció tovább erősödjön – zárta gondolatait az ügyvezető.

A rangos szakmai kiadványba Haller Ferenc mellett egyetlen Vas megyei szakember, Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Fürdőszövetség elnöke került be. Az elismerést, valamint a Turizmus Kft. exkluzív kiadványát a február 1-jei Turisztikai Díjátadó Gálán és Évadnyitó Fogadáson vehették át a díjazott szakemberek a Budapest Kongresszusi Központban.