Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 07:29 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

A Sárvári Gyógyfürdő Kft. nyerte az Év Széchenyi Vállalkozás 2018 Díj pályázat I. Fődíját

2018.09.23. 20:57

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása díjakat Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az 500 millió forintos árbevétel feletti vállalkozások kategóriában a fődíjat a Sárvári Gyógyfürdő Kft.-nek ítélte a szakmai zsűri. Emellett a Sárvárfürdő megkapta a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatása érdekében kifejtett tevékenységet értékelő különdíjat is.

Marczinkó Zoltán István, a Pénzügyminisztérium munkaerőpiacért és vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára kiemelte: a magyar gazdaságpolitika a következő években is a versenyképes gazdasági környezet kialakítására, az innovatív és fejlődőképes vállalkozásokra fókuszál. Ezek sorában ért el jelentős eredményeket a Sárvári Gyógyfürdő.
 
Pleschinger Gyula, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja, a zsűri tiszteletbeli elnöke arról beszélt, hogy a kis- és középvállalkozások óriási lehetőséget jelentenek a gazdaság számára a felzárkózás tekintetében. A díjról szólva nagyon fontosnak nevezte, hogy a sikertörténeteket, a jó gyakorlatokat minél szélesebb körben sikerüljön bemutatni. A Sárvárfürdő élen jár a gondos gazdálkodás és a dolgozók folyamatos képzésének a terén, ami megalapozta a vállalkozói díjat.
 
– A jövőben is úgy fogjuk végezni a munkánkat, hogy minden nap megfeleljünk annak a kitűnő értékelésnek, amellyel elnyertük ezt a rangos gazdasági elismerést – nyilatkozta az átadón Vojtkó Tibor, a Sárvárfürdő igazgatója.