Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 09:05 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

A város felé is nyit a megújult Danubius

2019.02.20. 18:56

Rövidesen befejeződnek a felújítási munkálatok a Danubius Health Spa Resort Sárvár szállodában. Február végére a gyógyszálloda valamennyi szobája megújul, emellett felújított terasz, szélesebb programkínálat és elektromos töltőállomás is várja a vendégeket 2019-ben. A változásokról Katz Péter szállodaigazgató nyilatkozott.

- A 133 szobánkból 67 volt felújítva eddig, és ebben az évben sikerült a másik szárnyat is felújítani. Azon kívül, hogy új bútorokat kaptunk a margitszigeti szállodánktól, szőnyegeket, függönyöket, illetve több szobában matracot is cseréltünk. Nagy újdonság számunkra, hogy megtörtént a légkondicionálás a teljes házra. Mindez tovább fokozza a vendégek kényelmét – fogalmazott az igazgató.

A felújítás idejére átmenetileg lecsökkent a kiadható szobák száma, és így a foglalási számok is visszaestek. Katz Péter abban bízik, hogy a korszerűsítés befejezésével a korábbi éveket jellemző trend folytatódni fog, és ismét 80-90 százalék felett lesz a szálloda kihasználtsága.

A Danubius Health Spa Resort nem csak a turistákat szeretné megszólítani. Éttermük programkínálatának bővítésével a sárváriak felé is nyitni szeretnének. A vendégek szélesebb körű kiszolgálásában segítségükre lesz az a 80 fő befogadására alkalmas terasz is, amely nemrégiben újult meg. A terasz új kövezetet kapott, valamint korszerű elektromos árnyékoló rendszert, amely a motorizált, függőlegesen felhúzható oldalfal rendszerrel kiegészülve véd a szél és az eső ellen.

- Egy évvel ezelőtt elkezdtük a Sunday Brunch bevezetését, amelyen kezdetben 30-40 fő vett részt. A program idén is folytatódik, a legutóbbi alkalomra már 100 fő jelentkezett. Most, hogy a teraszt felújítottuk, alkalmunk van arra, hogy májustól szeptemberig más rendezvényeknek is helyet adjunk. Szeretnénk egy jó kis borvacsorát és egy sörvacsorát prezentálni a város felé – avatott be az étterem terveibe a szálloda vezetője.

Katz Péter igazgató végezetül arról is beszámolt, hogy a szálloda parkolójában üzembe helyeztek egy elektromos töltőállomást. Ez már a harmadik elektromos töltőpont a városban, a Sárvárfürdő és a várparkoló mellett ezentúl a Danubius Hotel parkolójában is tölthetik elektromos autóikat az ilyen járművel rendelkezők. Az igazgató elmondta, a vendégek mellett bárki díjmentesen igénybe veheti a töltőoszlopot, a szálloda sorompója tehát a sárváriak előtt is nyitva áll.