Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 08:06 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

A város szíve együtt dobban a motorosokéval

2018.08.05. 21:55

Idén is ezrek látogattak el a Vármeeting Motoros és Rockfesztiválra augusztus első hétvégéjén. Idén is a Tankcsapda, a Road és a Kowalsky meg a Vega voltak a rendezvény sztárvendégei.

Augusztus 3-án a Tankcsapda együttes koncertje robbantotta be a vár udvarát, előtte már százak tomboltak a Ganxsta Zolee és a Kartel valamint az Ossián koncertjén is.Szombaton kora délután a First Selection Trial Team motoros bemutatója is sok érdeklődőt vonzott a várhídra, majd kezdetét vette a hagyományos motoros felvonulás. Egy 42 km-es kört tettek meg Sótony irányába és Ikervárnak vissza a motorosok. Ezúttal is csatlakoztak a helyi és környékbeli motorosok a fesztivál résztvevőihez.A Hollywood Rose, a Road zenekar hangolta a közönséget szombaton este, aztán a Kowalsky meg a Vega koncertjére ezrek töltötték meg a várudvart. Kowa fontosnak tartja, hogy a Vega zenéje mondanivalót közvetítsen a nagyvilág számára, de mégis könnyed, emészthető formában tegye azt. Ezért talán nem véletlen, hogy most is ezrek énekelték velük együtt slágereiket a várudvaron. A szombathelyi Bad Ferro zenekar zárta a fellépők sorát.

Králl Csaba a kezdetektől fáradhatatlanul szervezi az idén már 17 éves múltra visszatekintő Vármeetinget. Jó szervezőkészsége, ötletei hozzájárultak ahhoz, hogy egyre népszerűbb a motorosok és a sárváriak körében is a sárvári motoros fesztivál, így mindenki bízhat a jövő évi folytatásban.