Kedvencek közé 2020. 11. 24. - Kedd, 01:36 - Névnapok: Emma

Egyéb

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Copyright

Azzal, hogy belép a www.sarvarvaros.hu weboldalra elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a lapnak:


A www.sarvarvaros.hu weboldalon szereplő információk tulajdonosa Sárvár Város Önkormányzata. A weboldal üzemeltetője a Sárvári Média Nonprofit Kft. A sarvarvaros.hu weboldalon található médiatartalom a Sárvári Média Nonprofit Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. fenntart minden általa megjelentetett médiatartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Kft. által megjelentetett online és print médiatartalmakat nemzetközi és magyar törvények védik.
A Sárvári Média Nonprofit Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a médiatartalmak egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, videóanyag) feldolgozása és értékesítése.

A médiatartalmak egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött részek további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által jegyzett kiadványok teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a kiadványok tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Sárvári Média Nonprofit Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által megjelentetett médiatartalmakból értesüléseket átvenni csak a rá való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és csak az adott cikk címét és lead-jét veszi át, továbbá online megjelenés esetén aktív linket helyez el az átvett cikkbe, mely az eredeti megjelenésre mutat.