Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 12:17 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Elhunyt Szabó István, a magyar agráripar meghatározó személyisége

2019.12.21. 20:10

 A Gallus-cégcsoport alapítója és ügyvezetője, Szabó István 2019. december 20-án, életének 72. évében rövid, súlyos betegség után elhunyt. Távozásával óriási űrt hagy maga után.

1991 óta irányította a Gallus Kft.-t, melyet az elmúlt közel 30 évben egy több mint 1 100 főt foglalkoztató, teljes integrációban működő cégcsoporttá, a térség egyik legnagyobb munkaadójává fejlesztett.

Örömmel töltötte el, hogy tudását és munkáját fokozatosan és folyamatosan adhatta át a következő generációknak, ő is hasonlóan támogató környezetben kezdte meg a pályafutását. Büszke volt cégcsoportja folyamatos fejlődését lehetővé tevő kiváló szakembereire, a közösen elért eredményekre és az általa megálmodott, sikeresen működő magyar családi vállalkozásra.

Tudta, hogy nagyon nehéz ma Magyarországon egy ekkora létszámú kiváló csapatot kialakítani, emellett szerencsésnek tartotta magát, hogy - ahogy ő fogalmazott: „némi többlettapasztalattal rendelkező vezetőként” - egy ilyen fiatal és rendkívüli társaságot segíthetett a munkájában.

Magával ragadó egyénisége, empátiája, szakma iránti szeretete és felkészültsége mindig hiányozni fog. Gazdag életműve, alázata és a tisztességes munka értékébe vetett töretlen hite példaként áll előttünk.

Szabó Ákos, Szabó Péter Gallus Csoport