Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 07:22 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Fantasztikus hangulat a Sárvár Arénában

2019.12.02. 13:54

Hatszázan szurkoltak, biztatták a sárvári kézilabdázókat a Sárvár Arénában rendezett első tesztmérkőzésen. A Sárvárfürdő Kinizsi NBII-es női kézilabda csapata a Büki TK csapatát fogadta az új multifunkcionális sportcsarnokban, amelyet ezen a mérkőzésen próbálhattak ki az üzemeltetők, a szakemberek, a sportolók, és elsősorban a sportolók családtagjai.


A mérkőzés nyitányaként a vendégcsapat képviseletében Dr. Németh Sándor, Bük polgármestere köszöntötte Kondora Istvánt, Sárvár polgármesterét, a sárvári kézilabdázókat és szurkolókat, majd gratulált a város új létesítményéhez.
Kondora István is örömének adott hangot, hogy megtelt a Sárvár Aréna. – Bízom abban, hogy a következő években is sok – sok mérkőzésen szurkolhatunk még együtt a sárvári sportolóknak – mondta a polgármester.
Küzdelmes és izgalmas mérkőzést láthatott a közönség, a sárvári lányok szívvel – lélekkel küzdöttek. Bár a győzelem nem sikerült, a közönség mégis elégedetten távozott.
A Sárvárfürdő Kinizsi első nyilvános mérkőzését 2020.február elején játssza majd az arénában, ahova minden szurkolót várnak.