Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Lakossági fórumot tartottak a Sári városrész lakói számára

2023.03.28

Folytatódott a lakossági fórumok sora, legutóbb a Sári városrész lakóit várták találkozóra az önkormányzat vezetői és a városrész önkormányzati képviselője a volt Sári iskolába.

Lakossági fórumot tartottak a Sári városrész lakói számára

A fórum házigazdája Varga Károly önkormányzati képviselő volt, vendégei Kondora István polgármester valamint Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek. A Sári városrészben is összegyűjtötték a lakossági kéréseket, megvitatták a fejlesztési lehetőségeket.

- A fejlesztéseinket kétfelé kell választanunk, a pályázati forrásból és a saját forrásból megvalósítandókra. Az idén szerényebb lehetőségeink vannak a saját erős út-, járda-, csapadékcsatorna-, szennyvízcsatorna - építésekre és felújításokra. Pályázati lehetőségünk viszont nagyon sok van az idei évben is, hiszen a Kertvárosban kerékpárút épülhet, megújul a Berzsenyi utca és a Várkerület egy része, új gyermekorvosi rendelők készülnek, korszerűsítjük és bővítjük a Szatmár utcai óvodát -sorolta Kondora István.

Varga Károly önkormányzati képviselő szerint nagyon fontosak ezek a személyes találkozások, ahol lehetőség van a lakossági igények összegyűjtésére.

– Sikeresek az eddigi fogadóórák és nagy érdeklődés kísérte a rábasömjéni lakossági fórumot is, most is sokan eljöttek Sáriba. Örülök, hogy az embereknek van igénye ezekre az alkalmakra, és lehetőségünk van a személyes találkozásra, a tervek és feladatok megbeszélésére - mondta Dr. Máhr Tivadar. Az alpolgármester szólt még arról, hogy valamennyi választókerületben lesz fogadóóra és lakossági fórumon is az idei év folyamán.

További híreink

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...

Felavatták a Sárvári Kirándulóerdőt

2024.06.05

Május 24-én felavatták a megújult kirándulóerdőt, így a sárváriak és a városba látogatók újra birtokba vehetik. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai eltávolították a veszélyes fákat, új csemetéket ültettek és renoválták az ökoturisztikai berendezéseket.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!