Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Átadták a Várkerület utca felújított szakaszát

2024.04.26

Ünnepélyesen – a nemzeti színű szalag átvágásával – adta át Ágh Péter országgyűlési képviselő, dr. Kondora Bálint, a Vas Vármegyei Közgyűlés alelnöke és Kondora István polgármester a Várkerület utca felújított szakaszát.

Ágh Péter, Kondora István és dr. Kondora Bálint az átadón

A Várkerület utca Kossuth tér és Tizenháromváros utca közötti szakaszán újjáépült az útpálya és a járdaburkolat.

Felújításukat követően megmaradt a Nádasdy Ferenc utca és a Tizenháromváros utca közötti 12 db parkolóhely.

A járda a Kossuth tér és Nádasdy utca közötti szakaszon térkő burkolattal került felújításra.

Megújultak az úttest és a járda között található térelemek (virágtartók és kerékpártámaszok), továbbá a Nádasdy utcai útcsatlakozásnál található két darab kandeláber is.

A projekt megvalósítását Sárvár Város Önkormányzata és a Vas Vármegyei Önkormányzati Hivatal konzorciumi formában bonyolította le.

További híreink

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...

Felavatták a Sárvári Kirándulóerdőt

2024.06.05

Május 24-én felavatták a megújult kirándulóerdőt, így a sárváriak és a városba látogatók újra birtokba vehetik. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai eltávolították a veszélyes fákat, új csemetéket ültettek és renoválták az ökoturisztikai berendezéseket.

Tovább...

Horgászturisztikai fejlesztések indulnak Vas vármegyében

2024.06.05

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a Sárvár Arénában tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hét helyszínen - 6 db álló- és 1 db folyóvízen - valósít meg fejlesztéseket a "Megújuló horgászturisztikai helyszínek Vas megyében" című TOP Plusz projekt keretében. Megújul a Sárvár-Rábasömjéni horgásztó is.

Tovább...

Felavatták a Dévai utcai játszóteret

2024.06.04

Május 24-én ünnepélyes keretek között avatták fel a Dévai és Újsziget utcai játszóteret. Az ünnepség jó hangulatban és nagy érdeklődés mellett zajlott.

Tovább...

Gyermekzsivajtól volt hangos Sárvár

2024.06.03

Több száz gyermek vett részt a Sárvár több helyszínén zajló Sárvári Gyermeknap elnevezésű programsorozaton, amely a Várparkban, a Nagyvárad utcai játszótéren a Csónakázó – tónál és a KRESZ parkban zajlott.

Tovább...

Áramszünet lesz a Kinizsi utcai rendelőkben

2024.05.29

Ezúton értesítjük Tisztelt Betegeinket, hogy 2024. június 4-én kedden 8-16 óráig a Sárvár, Kinizsi utca 13. szám alatti háziorvosi rendelőket is érinti az utcában meghirdetett áramszünet.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!