Kedvencek közé 2020. 11. 23. - Hétfő, 17:21 - Névnapok: Kelemen

Gyógyfürdő

Az új, 2002-ben megnyitott Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő már túlmutat egy hagyományos gyógyfürdőn. A kínálat kialakításakor gondoltak a család minden tagjára, az új családi fürdőszárny átadásával pedig valódi élménnyé válhat a család összes tagjának a sárvári tartózkodás.


Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő


Sárváron napfényes folyosó köti össze a múltat a jelennel – és persze a generációkat is. A tágas terekkel rendelkező régi-új gyógyfürdő-csarnokból, ahol a nagymamák és a nagypapák fáradt ízületeiket áztatják, egy 20 méteres folyosó vezet az újonnan épült, impozáns, közel 5000 m2-es családbarát fürdőépületbe. Itt minden csupa üveg és napfény, tiszta csillogás.

Az élményfürdő új szárnyában – nem kicsit szimbolikusan – három szint kapott helyet. Lent, az alagsorban lehet bowlingozni és sörözni, innen közvetlenül a fittness-termekhez és a feszített víztükrű uszodához juthatunk, ahonnan átlátni a gyermekek és fiatalok paradicsomába. A legidillibb dél-tengeri hangulatot idéző, amfiteátrum-szerűen szétterülő épület csupa kaland.

Élmény és kaland dél-tengeri kiadásban – mindez közvetlen összeköttetésben a kültéri medencékkel és napozókkal. S ha az ember eleget habzsolta az élményeket, mehet még egy emelettel feljebb: nappal hatalmas napozóterasz, pihenőtér, vagy ha úgy alakul, mozifilmek várják a nyugalmat áhítókat. Esténként aztán jöhetnek a fogadások, rendezvények. A Dumaszínház hosszú ideje állandó vendég a sárvári élményfürdőben…

És mi teszi mindezt valóban egyedülállóvá?

Az új családbarát épületszárny mellett a fürdő új ultraszűrős víztisztító berendezést is kapott. Ezentúl környezet- és egészségtudatosság jegyében klórmentes technológiával kezeljük a medencék vizeit. Az eredmény baktérium- és vegyszermentes, hatóanyagait maradéktalanul megtartó természetes víz.

Egész évben üzemelő medencék:
- külső élménymedence (32-33 oC)
- belső élménymedence (32-34 oC)
- belső gyógyvizes medence (36-38 oC)
- belső gyógyvizes élménymedence (35-37 oC)
- külső gyógyvizes medence (36 oC)
- gyermek és pancsolómedence játékokkal, csúszdákkal
- pezsgőmedence
- babavilág
- hullámmedence
- 3 fedett óriáscsúszda
- úszómedence

Tavasztól őszig üzemelő medencék:
- strandmedence fejesugró öböllel, 4 versenycsúszdával (28 oC)
- gyermek kalandmedence vízi várral, hajóval, csúszdával (32 oC)
- gyermek élménymedence (32 oC)
- bébi pancsoló (32 oC)
- hullámmedence (28 oC)
- 7 óriáscsúszda (28 oC)


Az exkluzív Szauna-világ a nyugalom oázisa a fürdőben, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a kínálatból. Kinti és benti finn szaunák, bio szauna, gőzös szauna, gőzfürdők, aromakabinok, élményzuhany, pihenőtér, jacuzzi és Kneipp medence gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről. Ez a világ olyan, mint egy gyöngyszem a fürdőn belül, egy kis sziget, ahol nyugalom uralkodik és a külvilág egy csapásra megszűnik. Tapasztalja meg a különleges szauna felöntések élményét is: sárvári sós, mézes, gyümölcsös, jeges felöntésekben lehet része ősztől tavaszig.

A fürdőzésen kívül számos ingyenes program, sportversenyek, zenés produkciók szórakoztatják a vendégeket hétvégenként a fürdőben.

2002 óta a gyógy- és wellnessfürdő számos elismerést gyűjtött be színvonalas szolgáltatásainak, az itt dolgozó munkatársak szakértelmének és vendégközpontúságának köszönhetően

A fürdő 2004-ben Wellness Center kategóriában, 2005-ben pedig Wellness Medicina kategóriában nyerte el a Magyar Wellness Társaság Nívódíját.

A Royal Spas of Europe (Európai Királyi Fürdők Szövetsége) 2004-ben Sárvárt is tagjai közé választotta. Ebben a megtiszteltetésben ez idáig mindössze 10 európai fürdőváros részesülhetett, nyolc különböző országból. A szövetség tagjai közé kizárólag olyan fürdővárosokat vesznek fel, melyek királyi kötődése igazolható, valamint kiemelkedően magas színvonalú fürdőt és szállodát üzemeltetnek.

2007 áprilisában a fürdő elnyerte az EuropeSpa-med minőségi díjat. A díj egy minőségi elismerés, melyet előre meghatározott feltételek teljesülése esetén az Európai Fürdőszövetség ad ki. Az intézmény, amely ezt megszerzi, teljesítette az Európai Fürdőszövetség normáit a kúrajellegű infrastruktúrára, higiéniára és a vendég biztonságára vonatkozóan. A gyógy- és wellnessfürdő a megmérettetésen a 6. legjobb eredményt érte el egész Európában és Magyarországon elsőként kapta meg a díjat.

2008-ban a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Bizottsága a legmagasabb, négycsillagos kategóriába sorolta a sárvári fürdőt.

2009. augusztusában a társaság eleget tett az ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 és a MEES minőségirányítási rendszer követelményeinek. Az azóta eltelt időszakban is ezen standardak alapján működik.

A Fürdő 2010-ben a Nyugat-magyaroszsági Regionális Minőségi Díj címet nyerte el. 

 

         


H-9600 Sárvár, Vadkert út 1.
Tel.: 0036 95 523 600           
Fax: 0036 95 326 504
E-mail:info@sarvarfurdo.hu
Web: http://www.sarvarfurdo.hu

VitalMed Hotel Sárvár


A szálloda közvetlenül a fürdő épületében található, 26 igényesen berendezett szobát kínál (köztük összenyitható szobák, lakosztály, szoba mozgássérültek számára). A légkondicionált, fürdőszobás szobák hajszárítóval, telefonnal, televízióval, Internet csatlakozással és minibárral felszereltek. Vendégeink részére fürdőköntös használatot biztosítunk.

A szállodavendégek számára a fürdőbe, a szauna-világba és a fitness terembe a belépés ingyenes.

A szállodában egy klubszoba, valamint egy 80 fős konferencia terem került kialakításra, mely kiváló lehetőséget nyújt üzleti megbeszélések, tréningek lebonyolítására.

A 26 igényesen berendezett légkondicionált fürdőszobás szobában hajszárító, telefon, televízió, internet - csatlakozás, széf és minibár szolgálják vendégeink kényelmét. A szobák nagy része erkélyes és pótágyazható. Mozgássérültek részére speciálisan kialakított szoba áll rendelkezésre. Szállodánk lakosztálya - nappalival, hálószobával és két fürdőszobával - valamint összenyitható szobáink otthonos kényelmet biztosítanak családok számára. Vendégeink ingyenesen használhatják a fürdőkomplexum valamennyi medencéjét és felfedezhetik a szauna-világot. Szállodánk 60 fős légkondicionált konferenciaterme kiváló lehetőségeket nyújt üzleti megbeszélések, tréningek, konferenciák lebonyolítására. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egészségcentrumában magas színvonalú szolgáltatásokkal, széleskörű gyógy- és wellnesskínálattal várjuk kedves vendégeinket, melyek tetszés szerint kombinálhatók szállodánk ajánlataival. Kamerával megfigyelt, sorompóval lezárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére a szálloda előtt.
 

H-9600 Sárvár Vadkert u. 1.
Telefon: +36 95 523 700 
E-mail: info@vitalmedhotel.hu
Web: http://www.vitalmedhotel.hu