Kedvencek közé 2020. 7. 14. - Kedd, 13:54 - Névnapok: &Őrs

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Idén is lesz Vármeeting Sárváron

2020.06.25. 08:30

A koronavírus-járvány miatt hónapokig bizonytalan volt a nemzetközi motoros fesztivál sorsa, de most már biztos, hogy augusztus 22-23-án megtartják a Nádasdy–várban a 19. Vármeetinget.

A Vármeeting főszervezője, Králl Csaba a koronavírus–járvány legnehezebb időszakában is bizakodó volt. Amikor megjelent az a kormányrendelet, amely szerint augusztus 15-ig nem tarthatóak tömegrendezvények, akkor már bizonyossá vált, hogy az eredeti időpontban nem lehet megszervezni a 19. Vármeetinget. Králl Csaba ekkor elkezdett egy B–terven dolgozni, és augusztus 22-23-ára sikerült a motoros fesztivált megszerveznie.

- Ez nagyon fontos a számunkra amiatt, hogy ez a 19. fesztivál, és mi már a jövő évi, 20. fesztivált is tervezzük, ami az eddigieknél is nagyobb és komolyabb lesz. Nagyon izgultunk, hiszen, ha elmaradt volna az idén a rendezvény, akkor a jubileumi fesztivál is csúszott volna egy évet. Először egynapos fesztiválban gondolkodtunk, hogy legalább meglegyen, aztán amikor kialakult a 22-23-i dátum, és bejelentkeztek a megszokott arcok, Kowáék, a Tankcsapda, a Road, akkor már tudtuk, hogy idén is elindul a történet. Ez a fesztivál is ütős lesz, most már csak a jó időben bízunk! – mondta Králl Csaba főszervező.

A fellépők a Tankcsapda, a Kowalsky meg a Vega, a Road, a Depresszió, a Hollywood Rose, a Dorothy, a Con Classe és a Bad Ferro lesznek.

A Vármeeting a koncerteken kívül számos egyéb programot is kínál nemcsak a fesztiválozóknak, de Sárvár lakóinak is.

- Mókus streetfighters show-ját idén is láthatja a közönség. Tudom, hogy sokszor volt már, de azért jön idén is a Mókus, mert ez az utolsó év, amikor még bemutatót tart. Jön a guruló zongorista is, és lesz felvonulás is - sorolta Králl Csaba, aki úgy érzi, hogy az emberek már nagyon várják a fesztivált, a találkozás lehetőségét.

A jegyelővétel hamarosan indul. A részletes programról a Vármeeting Facebook-oldalán tájékozódhatnak majd.