Kedvencek közé 2020. 11. 23. - Hétfő, 17:12 - Névnapok: Kelemen

Egyéb

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Impresszum


Sárvár Város Hivatalos Honlapja

A honlapon szereplő információk tulajdonosa Sárvár Város Önkormányzata!

Üzemeltető: Sárvári Média Nonprofit Kft.
Cím: 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Telefon: 00-36/95-320-265
Ügyvezető: dr. Fonyó Roberta: hirlap@sarvar.hu
Online szerkesztő: Czupor Szilvia czupor.szilvia@sarvarradio.hu
Fotó: Pajor András:  apajor@sarvar.hu
Design & Programozás: Chrome Kreatív


Szerzői jogok és tartalomhasználat
:

A Sárvári Média Nonprofit Kft. fenntart minden általa megjelentetett médiatartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Kft. által megjelentetett on-line és print médiatartalmakat nemzetközi és magyar törvények védik.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a médiatartalmak egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, videóanyag) feldolgozása és értékesítése.

A médiatartalmak egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött részek további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által jegyzett kiadványok teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a kiadványok tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Sárvári Média Nonprofit Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által megjelentetett médiatartalmakból értesüléseket átvenni csak a rá való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és csak az adott cikk címét és lead-jét veszi át, továbbá on-line megjelenés esetén aktív linket helyez el az átvett cikkbe, mely az eredeti megjelenésre mutat.