Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 07:15 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Jótékony célért báloztak Sárváron

2019.01.23. 19:52

Teltház volt a 12. Sárvári Városi Bálon a Park Inn Hotelben, idén közel 230-an báloztak együtt a sárvári báli szezont nyitó rendezvényen. A bál bevétele a hagyományokhoz hűen jótékony célt szolgál, a teljes összeget a Sárvári Cseperedő Bölcsőde kapja majd.

A városi bálon megjelent vendégeket először Savanyú Gábor szervező köszöntötte, aki elmondta, hogy szervezőtársával, Mórocz Zsolttal együtt nem gondolták volna, hogy ilyen nagy hagyományú rendezvényt sikerül teremteniük.

- Azért vagyunk ma itt, hogy beszélgessünk egy jót, hogy elfogyasszunk egy finom vacsorát, hogy táncoljunk, de ne feledkezzünk el arról sem, hogy jótékony célt szolgál a mai este. A belépőjegyek vásárlásával már részben támogatták a célunkat, de mindenkit arra bíztatok, hogy tombolajegyet is vásároljon minél nagyobb számban, hiszen ennek a bevételét is a Sárvári Cseperedő Bölcsőde kapja – mondta Savanyú Gábor, majd hozzátette: jó étvágyat a vacsorához, erőt a tánchoz és szerencsét a tombolához!
A 12. Sárvári Városi Bál fővédnöke, Kondora István polgármester nyitotta meg a rendezvényt, aki megköszönte a szervezők munkáját, amelynek köszönhetően egy újabb, nagy hagyományú rendezvénnyel gazdagodhatott a város. Mint mondta, ez a bál a sárvári báli szezont nyitó est, mindenkinek azt kívánta, hogy a jókedv ne csak a bál, de a farsangi szezon végéig tartson ki. - Mindenkinek jó kedvet és jó szórakozást kívánok! Éljen Sárvár, éljenek a sárváriak! – szólt Kondora István.
A jó hangulatról a közkedvelt Galaxy Tánczenekar gondoskodott, az estén fellépett A Két Zsivány is. A bálozók négyfogásos, svédasztalos vacsorán gyűjthettek erőt a tánchoz.

A bál sikerének a titkáról Savanyú Gábor úgy vélekedik, a legfontosabb, hogy az emberek szeressenek bálozni, legyen egy jó zenekar, kell egy tombolasorsolás az izgalomhoz, és nem utolsó sorban egy olyan kiváló helyszín, mint a Park Inn Hotel. - Most már jó néhány éve a Park Inn Hotelben rendezhetjük a bált, köszönet érte Tölli Bálint igazgató úrnak, hiszen ezáltal egy nagyon színvonalas estet tudunk szervezni – húzta alá Savanyú Gábor.
A szervezők a tombolatárgyak felajánlóinak is köszönik a támogatást, hiszen évről évre több és színvonalasabb tombolatárgyat kapnak, így több tombolaszelvényt tudnak értékesíteni, és ezáltal nagyobb támogatást kap a kiválasztott intézmény, idén a Sárvári Cseperedő Bölcsőde. A táncparkett egész éjszaka tele volt, a jókedv hajnalig kitartott a 12. Sárvári Városi Bálon.

 
A 12. Sárvári Városi Bál támogatói: Makrai Tamás
Art-Ko Hair and Beuty szalon Nádasdy-Vár Kulturális Központ Sárvár
Autograph Kft. Németh Csomagolástechnika
Borista Kóstolóműhely Neo Étterem és Kávézó
C.P. Portál Kft. Onyx Garden Étterem
Car-Bike Service Kft. Oxygén Fitness
Club Üzemeltető Kft. Papírusz Írószer
Cseh Péter villanyszerelő Park Inn Hotel Sárvár
Dr. Lupo Cipőbolt Paróka és Póthaj Szalon Szombathely
Dr. Szíjjártó Valéria Címzetes Főjegyző Asszony Pintérné Zámbó Zsanett
Elekes Electric Kft. Provertha Zrt.
ER.RA Beuty szalon Sága Foods Zrt.
Eredics Tibor asztalosmester Sárvár-Ház Kft. - Onyx Luxory
Flex Sárvár Sárvári Gyógyfürdő Kft.
Fülöp Erika Savanyú Víz Gáz Fűtéstechika
Gabi Souvenir Somogyi Márió személyi edző
Hairika Fashion Fodrászat Spirit Hotel
Harmónia Hotel és Étterem Sweet Smile-Édes Mosoly Édességbolt és Diétaland
Holdvirág Virágüzlet Tendli László masszőr
Hydromade Trade Kft. Tóth Ipari és Szolgáltató Kft.
Józsa-Ép Kft. Varga Károly Önkormányzati Képviselő
Kolibri Cipőbolt Vasi B and B Kft.
Kondora István polgármester Vasi Víz Zrt.
Kucsera-Tóth Éva Zarownyi Krisztina
Lívia Divat Zefi Reklám Ajándék Kft.
Máhr Tivadar alpolgármester Zoé Ékszer