Kedvencek közé 2020. 4. 8. - Szerda, 06:36 - Névnapok: Dénes

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Köszöntötték az egészségügyi dolgozókat

2018.07.16. 12:57

Semmelweis nap alkalmából a Városházán köszöntötték a város egészségügyi dolgozóit. Kondora István polgármester kitüntetéseket is átadott a jeles napon.

Sárvár Város Önkormányzata a „SZEGEDI KŐRÖS GÁSPÁR ÉRDEMÉREM” kitüntetést adományozta:

Takács Gyulánénak, a Szent László Kórház laboratóriumi szakasszisztensének, a kórház lelki gondozójának a labordiagnosztikai szakellátás területén végzett kimagasló szakmai munkájáért, a betegekkel és munkatársakkal való példamutató, empatikus magatartásáért.

Hajdu Juditnak, a Szent László Kórház szakápolójának
a betegellátás és az ápolás területén végzett kimagasló szakmai munkájáért és a munkatársakkal való példamutató, empatikus magatartásáért.

Freiné Őri Andreának, a Szent László Kórház diplomás ápolójának a betegellátás és az ápolás területén végzett kimagasló szakmai munkájáért
és a munkatársakkal való példamutató, empatikus magatartásáért.

Salamon Kálmánnénak, a Szent László Kórház diplomás ápolójának, a járó-beteg szakellátás területén több évtizeden át végzett kimagasló szakmai munkájáért, a betegekkel és munkatársakkal való példamutató, empatikus magatartásáért.

Dr. Niklai Erzsébetnek, a Szent László Kórház orvos-igazgató, osztályvezető főorvos, rehabilitációs szakorvosának az emberek gyógyulása érdekében végzett magas szakmai színvonalú, segítőkész és humánus orvosi, valamint az egészségügy területén kifejtett etikus és következetes szakmai munkájáért.

Szőllősyné Ősze Ildikónak, a Vas Megyei Kormányhivatal Sárvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály egészségügyi igazgatási szakügyintézőjének, a járványügyi és az egészségügyi igazgatás szakterületén évtizedeken át végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége, felelősségteljes munkája, hivatásába vetett hite, az ügyfelek iránti maximális tisztelete elismeréseként.

Sárvár Város Önkormányzata a „KÖZSZOLGÁLATI ÉRDEMÉREM”
kitüntetést adományozta:


Csitos Imrének, a Szent László Kórház udvari munkásának rendkívüli szorgalommal, munkahely iránti elkötelezettséggel végzett, gyors munkájáért. Megbízhatóságáért, munkafegyelméért.

Juhász Ágnes Katalinnak, a Szent László Kórház dietetikusának tartósan magas színvonalú, szakmai munkája elismeréseként.

Pápai Tibornak, a Szent László Kórház portás-telefonkezelőjének megbízható, jó munkája, munkakörének felelősségteljes gyakorlása miatt.