Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 08:00 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Közel hetven országból érkeztek vendégek a Park Innbe

2019.04.26. 11:25

A vendégek minél teljesebb kiszolgálása érdekében a Park Inn Hotel 2018-ban tovább bővítette szolgáltatásait, 2019-ben pedig jelentős felújításokba kezdett. A négycsillagos sárvári szálloda tavalyi eredményeiről és idei terveiről Tölli Bálint szállodaigazgató számolt be portálunknak.

Júniusban lesz tizenhárom éve, hogy a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa megnyitotta kapuit Sárváron. A négycsillagos szálloda azóta a város legnagyobb és legnépszerűbb szálláshelyeinek egyike, bútorainak és kiegészítőinek köszönhetően pedig kétségkívül a legszínesebb. Tölli Bálint szállodaigazgató a 2018-as esztendőt értékelve rámutatott, nemcsak megjelenésében színes a szálloda, az elmúlt évben a vendégkör is kifejezetten sokszínű és változatos volt.

- 69 országból jött a szállodánkba vendég, ennél színesebb kínálat nehezen képzelhető el. Nőtt a belföldi vendégek aránya, a vendégforgalom 20%-át a belföldi, 80%-át a külföldi vendégek adták. A tavalyi évben mintegy 68 ezer szobaéjszakánk volt, ami majdnem 150 ezer vendéget jelent. Szeretnénk idén még ezt is növelni, amennyiben lehet. Az első negyedévünk szenzációs volt, 85% feletti kihasználtsággal működtünk – hangoztatta a szálloda vezetője.
Az igazgató elmondta, a vendégigények kielégítése céljából tavaly ősszel bővítették szolgáltatásaikat, és bevezették az all inclusive ellátást. A sárvári Park Inn emellett büszkén hirdeti, hogy család- és bababarát szolgáltatásokat is kínál, állatbarát szállodaként pedig nagy örömmel látja azokat a vendégeket, akik kedvenceikkel együtt érkeznek. A szálloda számára fontos a környezettudatosság is, már több alkalommal is kiérdemelte a Zöld Szálloda minősítést.

Tölli Bálint végezetül beszámolt az idei tervekről is. Bejelentette, 2019-ben jelentős felújítások lesznek a szállodában.

- Az idei évben jelentős felújításokat hajtunk végre. A szálloda első, talán második emelete is teljesen megújul, ami komplett bútorcserét is jelent. Ez egy 12-13 éves szálloda esetében már elvárás a vendégek részéről. A munkálatokat próbáljuk úgy ütemezni, hogy az a vendégforgalmat a lehető legkevésbé zavarja. A vendégeket folyamatosan megújuló étel- és italkínálattal várjuk, valamint elmondhatom, hogy az egyik legnépszerűbb esküvői helyszín vagyunk a sárvári polgároknál. Csak az idei évben már tíz lekötött esküvőnk van, ami azt mutatja, hogy a sárváriak is szeretik a szállodánkat – zárta gondolatait az igazgató.