Kedvencek közé 2020. 6. 4. - Csütörtök, 13:03 - Névnapok: Bulcsú

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Magasabb szintű korlátozás nem, fokozott rendőri ellenőrzés azonban lesz Sárváron

2020.04.09. 18:42

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Facebook-oldalán bejelentette, a kormány határozatlan időre meghosszabbítja a koronavírus-járvány miatt két hete elrendelt kijárási korlátozást. Kondora István polgármester közleményt adott ki a kijárási korlátozással kapcsolatban.

Tisztelt Sárváriak!

Üdvözlöm Orbán Viktor miniszterelnök úr mai bejelentését a kijárási korlátozás határozatlan idejű meghosszabbításáról. Ez alapján a polgármesterek helyben dönthetnek a szigorításról, azonban Sárváron egyelőre nem szeretnénk elrendelni magasabb szintű korlátozást.

Arra azonban nyomatékosan kérek mindenkit, hogy a kijárási korlátozás szabályait fokozottan tartsák be! Ne hagyják el otthonukat, csak ha feltétlenül szükséges! Ne csoportosuljanak, kerüljék a közösségi tereket és próbáljanak meg minél kevesebb időt tölteni a közös zárt helyiségekben.

A városi rendőrkapitányt arra kértem, hogy a következő napokban fokozott rendőri ellenőrzést tartsanak a köztereken, kirándulóhelyeken, parkokban.

Az elmúlt két hétben azt tapasztaltuk, hogy fegyelmezetten viselkedtek a sárváriak, de a tavaszias idő miatt lazult a figyelmük az elmúlt napokban.

Kérem, hogy vegyék komolyan a korlátozást mindannyiunk érdekében! A vírus terjedését csak úgy tudjuk lassítani, ha otthon maradunk!

Vigyázzunk egymásra!

Kondora István
polgármester