Kedvencek közé 2020. 6. 4. - Csütörtök, 12:20 - Névnapok: Bulcsú

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Megérkezett az új szárítógép a Sárvári Mentőállomásra

2020.03.25. 14:33

Március 25-én sárvári polgári oldali képviselők és sárvári civilek összefogásának köszönhetően érkezett új szárítógép a Sárvári Mentőállomásra.

A Sárvári Mentőállomás dolgozóinak a koronavírus-helyzet idején sűrűbben kell mosniuk a munkaruháikat és a mentőautókban használt textíliákat. Mosógépet és mosó-szárítógépet már kaptak, de még egy szárítógépre szükségük volt.

Március 25-én sárvári polgári oldali képviselők és sárvári civilek összefogásának köszönhetően már meg is érkezett az új szárítógép a Sárvári Mentőállomásra.


Az adományt Szabó Zoltán, a Sárvári Mentőállomás vezetője – mentőtiszt, Bódi Gábor mentőgépkocsi-vezető és Czeglédi Szabolcs mentőszakápoló vették át, a szárítógépet Pataki Krisztián és Takács-Reichardt Gabriella önkéntesek szállították a mentőállomásra.
 
- A mentőállomás dolgozóinak nevében köszönöm a szárítógépet, így most már egy saját tulajdonú gép teszi könnyebbé a mindennapjainkat ezekben a nehéz időkben. Ezúton szeretnék minden támogatónak is köszönetet mondani, aki bármilyen módon segíti a sárvári mentődolgozók munkáját – mondta Szabó Zoltán mentőállomás-vezető.