Kedvencek közé 2020. 4. 8. - Szerda, 06:31 - Névnapok: Dénes

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Műfüves pályát avattak a Vármelléki Óvodában

2018.10.18. 09:01

Újabb sárvári óvodában épült fel Ovi-Sport Pálya. Két évvel ezelőtt a Csicsergő Óvoda, idén pedig a Sárvári Vármelléki Óvoda gazdagodott egy multifunkcionális pályával.

A fejlesztés az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és a sárvári önkormányzat együttműködésének köszönhetően valósulhatott meg.
A 6 x 12 méteres zárt, hálóval fedett műfüves sportpálya támogatja az óvodás korú gyermekek mozgását, így elősegíti az egészséges életmódra való nevelést - hangsúlyozta az avatóünnepség során Darázsné Horváth Kornélia óvodavezető.Ez Vas megye tizenhatodik és az ország 313-ik átadott ovi-sport pályája. Ezekkel együtt már öt műfüves pályával rendelkezik Sárvár. Ebből a város mindkét óvodájában rendelkezésre áll már ez a korszerű sportpálya. Két éve a Csicsergő ovi és most a Vármelléki Óvoda is csatlakozott ahhoz az országos programhoz, aminek révén az ifjú generációk tanulhatják és gyakorolhatják is a sportolást – fogalmazott az átadón Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere.
A műfüves pályát Ágh Péter országgyűlési képviselő, dr. Molnár Andre, az alapítvány kuratóriumának elnöke, Kondora István polgármester, Máhr Tivadar alpolgármester és Darázsné Horváth Kornélia óvodavezető avatta fel.