Kedvencek közé 2020. 8. 13. - Csütörtök, 22:14 - Névnapok: Ipoly

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Önkormányzati köszönetnyilvánítás a szociális gondozóknak

2020.07.09. 09:30

A veszélyhelyzet idején végig a frontvonalban teljesítettek szolgálatot a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ munkatársai. Sárvár Város Önkormányzata nevében a város vezetői mondtak köszönetet az intézményben dolgozó gondozóknak, részesítették őket pénzjutalomban.

A Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ munkatársait Kondora István polgármester, Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek látogatták meg. Nem érkeztek üres kézzel, a virág és a csokoládé mellé pénzjutalmat is vittek a központ 23 munkatárásnak. A gondozónők alapfeladataik mellett több mint ezer alkalommal segítettek március 16-a és június 18-a között Sárvár idős lakóinak, 890 alkalommal pedig a sitkei időseknek. A bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban, postai ügyintézésben, ebédkiszállításban voltak nélkülözhetetlen segítői az időseknek a központ munkatársai.

Kondora István polgármester sajnálatát fejezte ki, hogy a szociális szféra dolgozói kimaradtak az egészségügyi dolgozóknak járó kormányzati jutalmazásból, ezért is döntött úgy a sárvári önkormányzat, hogy - anyagi lehetőségeihez mérten - pénzjutalomban részesíti a járvány idején a frontvonalban szolgálatot teljesítő gondozókat.

- Szerettem volna megköszönni a szociális szféra dolgozóinak az elmúlt hónapokban az idősek érdekében végzett munkájukat. Mi akkor azzal tudtunk segíteni, hogy az önkormányzat folyamatosan ellátta a dolgozókat védőfelszereléssel, most pedig egy gesztus értékű köszönetet mondtunk, egy pénzügyi elismerést adtunk át azért az erőfeszítésért, amelyet az idősek érdekében kifejtettek a központ munkatársai – szólt Kondora István polgármester.

A Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ munkatársai nevében Hámoriné Németh Edit intézményvezető mondott köszönetet, aki kiemelte, hogy kollégái példa értékűen látták el feladataikat, és most nagyon – nagyon jól esett nekik a köszöntés.

A gondozási központ munkatársai és a város vezetői is bíznak abban, hogy a járvány második hulláma nem következik be, de egy esetleges újabb veszélyhelyzetet is felkészülten várnak.