Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 08:16 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Összefogással újabb eszközök a bölcsődének

2019.06.20. 11:42

Önfeledt, boldog gyermekek szaladgáltak a bölcsőde új párakapuja alatt a rekkenő hőségben. A legjobbkor érkezett a városi bál szervezőinek adománya a Sárvári Cseperedő Bölcsődébe.

Az ajándékokat Kondora István polgármester, Savanyú Gábor és Mórocz Zsolt, a Sárvári Városi Bál szervezői, valamint a Flex cég képviseletében Kulmann Tamás adták át.

- Már a 12. Sárvári Városi Bált szerveztük meg idén Mórocz Zsolt barátommal, és hagyomány, hogy minden évben valamelyik sárvári intézményt támogatjuk a bál teljes bevételével. Ez azonban egy széles körű összefogás nélkül nem jöhetett volna létre: a Flex jelentős pénzügyi támogatást nyújtott, a helyi és környékbeli vállalkozók értékes tombolatárgyakat ajánlottak fel, és nem jöhetett volna létre a vendégeink nélkül sem, hiszen ők vásárolták meg a tombolajegyeket, és így több mint 700 ezer forintot sikerült összegyűjtenünk. Ebből hoztuk létre a párakaput, és rengeteg kültéri és beltéri készségfejlesztő játékot vásároltunk az intézmény részére – mondta el Savanyú Gábor szervező.

- A bölcsőde program ma Magyarországon a figyelem előterében van, és ennek keretében néhány hónappal ezelőtt fejeztük be a bölcsőde felújítását. Nagyra értékelem, hogy a fiatalok is támogatják ezt az intézményt, és sok – sok ajándékot hoztak a bál bevételéből. Sárváron belül egyébként minden korosztálynak megvan a maga igénye és érdeklődése. A gyerekek szeretik a szabad levegőn tartózkodást, és örülnek a sok játszóeszköznek, a dolgozókkal és a szülőkkel együtt a szép új bölcsődének. Az idősebb korosztálynak pedig az elmúlt hetekben adtuk át a felújított gondozási központot, így a fejlesztéseink az egész sárvári társadalmat átfogják és reprezentálják - mondta Kondora István polgármester.

Varga Istvánné bölcsődevezető, munkatársai és az apróságok nagy örömmel fogadták a párakaput, a labdákat, könyveket, mászókákat, egyéb készségfejlesztő játékokat. A bölcsődevezető elmondta, hogy a felújítás után, így most újabb eszközökkel gazdagodhatott az intézmény, ahova egyébként négy évvel ezelőtt már egy játszóház is érkezett a városi bál bevételéből.