Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 09:03 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Polgármesterei évértékelő a klubban

2018.12.18. 05:29

A Magyar Páneurópa Unió Sárvári Regionális Szervezeténél tartott Kondora István, Sárvár polgármestere vetített képes előadást Építkezünk - Építkezünk?" címmel. Hagyomány, hogy Kondora István évösszegzései közül az elsőt a sárvári páneurópai klubban tartja.


Egy jelentős év, Sárvár 50 éves jubileumi évének zárásához érkezett a város. Számos beruházás zajlik és fejeződött be idén. Így a sárvári páneurópai klub tagjainak is még tanulni kell az új vagy teljesen felújított létesítményeket a városban. Nehéz feladat várt Kondora Istvánra is a számos fotó kiválogatása során. A sok kedves kép közül a város első embere számára a sportcsarnok és a Hild park fotói voltak a legkedvesebbek. – Ez a találkozás számomra is fontos, mert megismerhetem, hogy külső szemlélőként a klub tagjai hogyan látják a várost, a változásokat – mondta el Kondora István polgármester.

Kondora István polgármester a városfejlesztés legújabb eredményeit mutatta be a sárvári páneurópai klubban, valamint vázolta a következő év terveit is. Ezek közül az egyik leglényegesebb lesz a sportcsarnok mellett szintén jövőre elkészülő Zene Háza, mely a város kulturális életében jelentős szerepet tölt majd be. Kondora István beszámolt az építkezések munkafolyamatait ábrázoló felvételek kapcsán arról is, hogy a kivitelezés során mennyi fejtörés és teendő akad, hogy a felmerülő problémákat megoldják.

A város fotóit nézegetve a közönség is megállapította, hogy Sárvár városképe hosszú évekre előre most kap új, korszerű 21. századi arculatot.