Kedvencek közé 2020. 3. 31. - Kedd, 20:34 - Névnapok: Zalán

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Rangos megyei elismerés Sütő Károlynak

2018.10.24. 17:09

A nemzeti ünnep alkalmából Sütő Károly, a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzője a Vas megye által adományozható legmagasabb szakmai elismerésben Széll Kálmán Díj kitüntetésben részesült.

A Vas Megyei Közgyűlés a megyeháza dísztermében tartott ünnepi megemlékezést az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulóján. Az ünnepség nyitásaként a Savaria Szimfonikus Zenekar kürtkvartettje lépett fel, majd Alexa Károly, József Attila-díjas irodalomtörténész, az Életünk szerkesztőségének igazgató-főszerkesztője mondott ünnepi beszédét.

A hagyományoknak megfelelően a kitüntetések átadásával folytatódott a megemlékezés, Majthényi László, a közgyűlés elnöke, dr. Kondora Bálint, a közgyűlés alelnöke, valamint dr. Balázsy Péter megyei jegyző adták át a megyei közgyűlés által alapított díjakat. Ezek sorában Vas megye közigazgatási feladatainak ellátását szolgáló kimagasló munkássága elismeréséül Széll Kálmán Díj kitüntetésben részesült Sütő Károly.

A díjazott közel öt évtizede dolgozik a közigazgatásban, 1977 óta Sárváron. A rendszerváltást követően, 1991 májusától a polgármesteri hivatal titkárságának osztályvezetője, 1996 óta pedig aljegyzői feladatokat lát el. A közigazgatásban eltöltött több mint négy évtized során kiváló szakmai felkészültséggel és fiatal kollégái számára is méltán példaértékű hivatástudattal látta el feladatait. Munkatársaival való kapcsolatát kiemelkedő segítőkészség jellemzi. Szakmai felkészültsége mellett kiváló szervezőkészségének és problémamegoldó képességének köszönhetően aljegyzőként is kiemelkedő munkát végez – áll a díj indoklásában.

Az ünnepségen a kitüntetettet Máhr Tivadar, Sárvár város alpolgármestere köszöntötte, a sárvári Városházán pedig Kondora István polgármester gratulált Sütő Károlynak elismeréséhez. – Soha sem egy ember áll a kitüntetés mögött, esetemben is ott vannak a kollégáim és a vezetőim is, akikkel együttműködve, a közös és eredményes munka során érdemelhettem ki ezt a díjat – szólt az átadón Sütő Károly.