Kedvencek közé 2020. 4. 7. - Kedd, 22:00 - Névnapok: Herman

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Rekordokat döntöget a Park Inn Hotel

2019.09.23. 08:45

A turisták mellett Sárvár lakói, vállalkozásai is használják a szálloda nyújtotta lehetőségeket.

– A szálloda már túl van az egymilliomodik vendégéjszakán is. Nincs okunk a panaszra, idén rendkívüli mértékben megnövekedett a szállodánk iránti kereslet. 13 év értékesítési és üzemeltetési munkája érik be ebben az évben, hónapról-hónapra döntjük meg a bevételi rekordjainkat. Az eredményeket a tavalyi ősszel bevezetett all inclusive szolgáltatás sikere is segíti – beszélt az idei főszezonról a hotel vezetője.

A turisták mellett Sárvár lakói, vállalkozásai is használják a szálloda nyújtotta lehetőségeket. A Park Inn a város része lett. - A város lakói, vállalkozásai ismerik, szeretik és használják a szállodánk nyújtotta lehetőségeket. Szállodánk kedvelt esküvői helyszín, minden évben több helyi, illetve Sárvár környékén lakó pár dönt amellett, hogy nálunk szervezik meg életük nagy napját. A Városi Bálnak több éve adunk helyszínt, idén nálunk került megrendezésre a Katolikus Bál is. A Dumaszínház szervezői is évente több alkalommal választanak bennünket az előadásaik helyszínének. Karácsony előtt több helyi vállalkozás, szervezet tartja nálunk évzáró rendezvényét – foglalta össze Tölli Bálint.

A város eredményes idegenforgalmi adataihoz jelentősen hozzájárul, hogy a turisztikai szereplők közösen hoznak döntéseket a fejlesztési irányokról. – Az elmúlt években a programkínálat rendkívüli mértékben gazdagodott, a tavasztól őszig tartó időszakban Sárvár felveszi a versenyt nagyobb, turisztikailag erősebb deszintációkkal is e tekintetben. A programok széles választéka természetesen segíti a szállodai szolgáltatások értékesítését is, hiszen sokan azt is figyelembe veszik a döntés során, hova foglaljanak, hogy adott városban adott időben a szállodán kívül milyen lehetőségek vannak. És pontosan emiatt nagyon fontos a szálloda színvonalán túl az adott város épített környezete is, hiszen ezek oda-vissza ható tényezők, egyik erősíti a másikat. Nem akarjuk bezárni a szállodába a vendégeket, az az ideális, ha a szálloda szolgáltatásain túl a város is számos lehetőséget nyújt az ide érkezőknek – számolt be a Park Inn igazgatója.

A történelmi belváros, valamint a színvonalas szolgáltatások-programok és a turisztikai szereplők folyamatos fejlesztései révén Sárvár a jövőben is kiemelt célpontja lehet a hazai- és a nemzetközi idegenforgalom kínálatának.