Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 11:36 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Sárvár nyugdíjba vonuló aljegyzőjét köszöntötték

2019.12.15. 22:03

Sárvár Város Önkormányza -tának Életmű Díját vehette át Sütő Károly aljegyző a decemberi képviselő–testületi ülésen. A kitüntetéssel Sütő Károly több mint négy évtizedes köztisztviselői munkáját ismerték nyugdíjba vonulása alkalmából.

Kondora István polgármester méltató szavaival vette kezdetét a decemberi testületi ülés. Sütő Károly 1972-ben érettségizett a szombathelyi Rudas László Közgazdasági Szakközépiskolában, 1972-től 1977-ig a Pecöli Községi Tanácsnál dolgozott pénzügyi előadóként. 1977. november 1-e óta dolgozik Sárváron, először a Járási Hivatal, majd a Városi Tanács szervezési előadója volt. 1982-ben igazgatásszervező diplomát szerzett, ezt követően gyámügyi főelőadói feladatokat látott el. 1987. július 1-én a Városi Tanács VB Szervezési és Jogi Főosztályának osztályvezetőjévé nevezték ki. A rendszerváltást követően, 1991 májusától a Polgármesteri Hivatal Titkárságának osztályvezetője, 1996. január 1-től a képviselő-testület aljegyzőnek választotta. A Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal 2013. március 1-i megalakulásakor Sárvár Város Polgármestere e tisztségében megerősítette.

Kondora István polgármester szerint Sütő Károly a hivatalnok ideáltípusa: precíz, állhatatos, empatikus, jó kolléga, aki szakmailag is felkészült, fiatal kollégái számára is méltán példaértékű hivatástudattal látta el feladatait. Majd Sárvár Város Önkormányzatának Életmű Díját adta át Sütő Károlynak nyugdíjba vonulása alkalmából a közszolgálatban végzett több mint négy évtizedes tartósan kimagasló színvonalú szakmai tevékenysége, a város és a közösség ügyét szolgáló, közmegbecsülésre méltó és példaértékű munkássága elismeréseként.
Dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester is köszöntötte az aljegyzőt. Sütő Károly meghatottan mondott köszönetet az elismerésért, kollégái támogatásáért.
Az ünnepi percek részesei voltak a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai is, akik a kitüntetés átadása után személyesen is gratuláltak a nyugdíjba vonuló aljegyzőnek.