Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 08:45 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Sárváron a Fidesz adta le elsőként az ajánlásokat

2019.08.26. 19:00

Augusztus 26-án reggel a Fidesz – KDNP jelöltjei adták le elsőként a támogató ajánlásokat a Sárvári Választási Irodán. Az aláírásgyűjtés azonban folytatódik a következő hetekben is.

Az 1-es választókerületben Varga Károlyt, a 2-esben Szabó Zoltánt, a 3-as körzetben Dr. Máhr Tivadart, a 4-esben Kampel Oszkárt, az 5-ösben Dr. Szabó Gyulát, a 6-osban Vinter Istvánt, a 7-esben Kondora Istvánt és a 8-as körzetben Varga Jenőt indítja a Fidesz – KDNP. Kondora István harmadszor indul a polgármesteri tisztségért az önkormányzati választáson.

Kondora István polgármester- és képviselőjelölt megköszönte a bizalmat mindenkinek, aki támogatta az ő és képviselőtársai jelöltté válását, és külön köszönetet mondott azoknak, akik segítettek az aláírások gyűjtésében. A következő hetekben folytatják a támogató aláírások gyűjtését, hogy Sárvárnak továbbra is olyan polgármestere és képviselői legyenek, akik a térség országgyűlési képviselőjével és a kormánnyal együtt dolgoznak Sárvár további fejlődéséért.


Dr. Máhr Tivadar, a 3-as számú választókerület képviselőjelöltje, a Fidesz helyi elnöke elmondta, hogy a következő hetekben lakossági fórumokat tartanak, minden választókerületre külön – külön fejlesztési terveket készítettek, amelyeket a Fidesz – KDNP jelöltjei be is mutatnak majd a választóknak. - A következő ciklusban az utak, járdák, parkolók, csapadékcsatornák, játszóterek építésére tevődik a fő hangsúly, miután a város közintézményei, közösségi terei meg tudtak újulni ebben a ciklusban - mondta Sárvár alpolgármestere.
- Az elért eredményeink azt bizonyítják, hogy mi nem ígérgetünk, hanem fejlesztjük a várost, és megoldjuk a felmerülő gondokat. Sok még a feladat, amennyiben az őszi választáson újra lehetőséget kapunk képviselőtársaimmal a sárváriaktól, akkor mi azért fogunk dolgozni, hogy még élhetőbb és komfortosabb legyen a mi közös otthonunk, Sárvár – húzta alá Kondora István.