Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 07:32 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Sikeres évet zárt Sárvár városa

2018.02.18. 17:52

Hagyomány, hogy a Nádasdy-vár dísztermében a sárvári intézmények, hivatalok, cégek és civil szervezetek vezetői előtt értékeli Kondora István polgármester az elmúlt év eredményeit.

- Az idei év az alkotás éve lesz Sárváron, mert jelentős beruházásokkal gyarapodik kettős jubileumi évében a település – hangzott el a város polgármesterének évértékelő-évkezdő rendezvényén. Kondora István a város közigazgatási, közéleti, civil és egyházi szereplőit hívta a Nádasdy-vár dísztermébe, hogy beszámoljon az elmúlt év eredményeiről és a kitűzött célokról.

Az egybegyűltek a Sárvári Vonósok előadása fogadta, majd Szabó Anna, a Gárdonyi iskola 7. osztályos tanulójának szavalata következett. Ezután az est háziasszonya, dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző üdvözölte a megjelenteket és felkérte Ágh Pétert, Sárvár országgyűlési képviselőjét köszöntő beszédjének megtartására.

- Megtiszteltetés együtt dolgozni Sárvárért, az ötven éves városért. Az elkövetkező időszak lehet, hogy politikailag izgalmas lesz, azonban tisztelettel arra biztatom önöket, hogy a jövőben se az legyen a legfontosabb, hogy mi az, ami szétválaszt, hanem mi az, ami összeköt. Hiszem, ezek közé tartozik az, hogy azt szeretnénk, ha Sárvár érdekében a jövőben is alkotó szövetség működne - hangsúlyozta Ágh Péter.

Az évértékelő előtt egy zenés, vetített fotóválogatással elevenítették fel Sárvár elmúlt esztendejének legfontosabb pillanatait. Kondora István úgy fogalmazott, hogy a számok is a település sikereiről árulkodnak: 15091-en élnek Sárváron, a vendégéjszakák száma 534 ezer volt, a fürdőt 756 ezer vendég kereste fel tavaly. A megye TOP 100 vállalkozása közül pedig 12 működik Sárváron. - Mindezek azt bizonyítják, hogy a szerencsében néha, az elvégzett munkában mindig bízhatunk - jelentette ki Kondora István.

Az évértékelő hagyománya, hogy ez alkalommal kerül bemutatásra a város bora. Idén Mészáros Róbert sárvár-hegyközségi pincészetéből származó októberi szüretelésű rizling bora lett a kiválasztott. A program végén a vendégek elsőként koccinthattak Sárvár borával.