Kedvencek közé 2020. 8. 13. - Csütörtök, 22:56 - Névnapok: Ipoly

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Stieber Józsefnét köszöntöttek nyugdíjba vonulása alkalmából

2020.07.08. 17:26

Nyugdíjba vonult Stieber Józsefné, a Sárvári Csicsergő Óvoda vezetője, aki 30 évet dolgozott óvodapedagógusként és 15 évet intézményvezetőként. A városházán köszöntek el tőle Sárvár vezetői.

Nyugdíjba vonulás alkalmából köszöntötte Stieber Józsefnét, a Sárvári Csicsergő Óvoda vezetőjét Kondora István polgármester, dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző, Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek. Stieber Józsefné 30 évet dolgozott óvodapedagógusként, 15 évet pedig óvodai intézményvezetőként. Irányítása alatt vette fel a Petőfi utcai óvoda a Sárvári Csicsergő Óvoda nevet, lett az intézmény a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt Bázisóvodája, a Gondolkodj Egészségesen Program részese. Vezetése alatt kezdték el az intézményben méltó módon ápolni a vasi költő-tanár, Balogh József emlékét.

- Azt gondolom, hogy a jó Isten áldása egész életemen rajta van, de a munkámat tekintően különösen. Abban a szerencsés helyzetben voltam egész eddigi életemben, hogy a munkám során mindig azt csinálhattam, amit szeretek – mondta Stieber Józsefné nyugalmazott óvodavezető, aki hozzátette, az óvodai munka számára csak szépséget adott, a gyermekek szeretete egész életén át végigkísérte.

Stieber Józsefné felidézte, hogy ő volt az ötletgazdája az egészséges életmódra nevelés jegyében évente megrendezésre kerülő Sárvári Nemzetközi Óvoda Játékoknak is, amelyeket a testvérvárosok bevonásával szerveznek meg, és idén tartották volna a 15. játékot, amely sajnos a vírusjárvány miatt elmaradt. Stieber Józsefné intézményvezetősége alatt újult meg az óvoda épülete, készült műfüves labdarúgó pálya, lett az intézmény Sárvár egyik meghatározó intézménye.