Kedvencek közé 2020. 4. 7. - Kedd, 21:25 - Névnapok: Herman

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Szövetségre léptek a fürdők - Júniusban indul a Dunántúli fürdőtúra

2019.05.30. 10:50

Együttműködési megállapodást írt alá egymással a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Sárvári Gyógyfürdő Kft. és a Zalakarosi Fürdő Zrt. A megállapodást a Bükfürdő Thermal & Spa-ban közös sajtótájékoztató keretében jelentették be, melyen részt vett mindhárom fürdő igazgatója, a városok polgármesterei, valamint Észak-Vas megye országgyűlési képviselője.

A partnereket, valamint a sajtó képviselőit Boros László Attila, a büki gyógyfürdő vezérigazgatója köszöntötte. Bejelentette, a három fürdő elhatározta, nem egymás ellen küzdenek, hanem összefognak és egy példaértékű együttműködést kívánnak létrehozni.
Ennek első lépéseként meghirdették a Dunántúli fürdőtúrát, amely 2019. június 1-jétől indul. A közös promóció keretében azok a fürdővendégek, akik mindhárom fürdőt meglátogatják, a 4. jegyet jelentős kedvezménnyel, féláron tudják igénybe venni a három fürdő egyikében.
A sajtótájékoztató keretében bemutatták azt a pontgyűjtő füzetet, melyben a látogatók 2019. augusztus 31-ig gyűjthetik össze a három dunántúli fürdő pecsétjét. A beváltásra 2019. szeptember 1-jétől 2019. december 23-ig lesz lehetőség.

Cziráki László, a zalakarosi fürdő vezérigazgatója emlékeztetett, Zalakaros és Sárvár már a tavalyi évben kötött egy hosszútávú stratégiai együttműködést. Nagy örömére szolgált, hogy most, a büki fürdővel kiegészülve, egy még nagyobb együttműködésnek lehetnek a részesei.
Vojtkó Tibor, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő igazgatója elmondta, a múltban is jó volt az együttműködés a létesítmények között, de most még inkább szélesedik a paletta. Úgy fogalmazott: a jövő útja csakis az összefogás lehet. Az együttműködéstől azt várják, hogy a vendégeket még hosszabb időre tudják a térségbe csábítani egy-egy nyaralás alkalmával.

A három fürdőigazgató a bejelentést követően aláírta a megállapodást.

Kondora István, Sárvár város polgármestere kihangsúlyozta, a megállapodás a szakmai tapasztalatok átadásán túl egyfajta személyes, baráti együttműködés is lehet, amelynek hasznát végül a fürdővendégeknek kell majd érezniük. - Mi egy ötcsillagos várost építünk Sárváron, de csak ilyen ötcsillagos fürdőkkel együttműködve lehet ezt megvalósítani - fogalmazott a városvezető, hozzátéve, vendégszám és vendégelégedettség növekedést is remélnek az együttműködéstől.

Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere rámutatott, a vendégéjszakák száma a három településen összesen meghaladja a 2 milliót, ami jól mutatja azt, hogy milyen óriási potenciál rejlik az együttműködésben. Kiemelte, az összefogás fontosságát és komolyságát mi sem jelzi jobban annál, hogy a három fürdőigazgatón túl a három polgármester, tehát a három tulajdonos is megtisztelte az eseményt.
Dr. Németh Sándor, Bük polgármestere nyomatékosította, a fürdőknek nemcsak lehetőségük, hanem kötelességük is beismerni azt, hogy nemcsak a saját márkájukat kell építeniük, hanem az egész régióét, hiszen csak úgy tudnak tovább növekedni mennyiségben és minőségben.
- Sárvár, Bük és Zalakaros révén a Dunántúl legvonzóbb régiója a Balaton után a Nyugat-Dunántúl lett - jelentette ki az eseményen Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője.
- Abban bízom, hogy ez a partnerség egy kilincs lesz, amely kinyitja az ajtót Vas megyére és Zala megyére - tette hozzá a képviselő, hangot adva abbéli reményének, hogy az együttműködés által a térségben rejlő potenciált még jobban ki tudják majd aknázni a létesítmények.