Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 08:01 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Tavaly közel nyolcszázezer vendég látogatott a fürdőbe

2019.01.07. 08:57

Eredményes évet zárt a Sárvárfürdő. Elkészült a Sárkányvár, felújították a külső gyógymedencét és a Vitalmed Hotel recepcióját is. Szakmai kapcsolatrendszerét is bővítette idén a gyógyfürdő. Az új évben a vendégeknek még több kényelmet és sportos programokat tervez Vojtkó Tibor, a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője.

A Sávári- Gyógy- és Wellnessfürdő az év minden évszakában nyújtja kimagasló szolgáltatásait, így nincs kitéve az időjárás szeszélyeinek. - A Sárvárfürdő másfél évtizedes működésének egyik legjobb évét zárja – szólt a 2018-as szezonról Vojtkó Tibor fürdőigazgató. A 780 ezer körüli éves látogatószám az egyik legjobb esztendőt vetíti előre a gyógyfürdő megnyitása óta. Az akkor elkezdett munkát folytatjuk tovább töretlenül – tette hozzá az igazgató.

Az év legnagyobb beruházása a Sárkányvár második ütemének a kivitelezése volt. A hetvenmillió forintos beruházás során átépítették a gyermekzónában található kalózhajós élményelemet, új vártornyok épültek, és interaktív elemek is elhelyezésre kerültek. Így a sikeres ágyúlövéseket is számolja a vár és egy fotó is készül, amely azonnal megosztható a közösségi oldalakon – A cél az volt, hogy a fürdőbe látogató családoknak, a gyermekeknek újabb játékélményt nyújtsunk tovább erősítve a fürdő családbarát jellegét – mondta el Vojtkó Tibor.

Bejeződött a Vitalmed Hotel két éven át tartó teljes felújítása, a munkálatokat az új fogadószint és a recepció kialakítása zárta. Emellett folytatódott a medencék esztétikai korszerűsítése látványosabb burkolati elemek alkalmazásával. Annak érdekében, hogy a látogatószám továbbra is kedvezően alakuljon, a fürdőkomplexum 2019-ben is számos újdonsággal várja a vendégeket. A strandolókat idén még több programmal szólítanák meg, az aktív pihenés terén újabb szolgáltatásokkal várva a vendégeket. A kényelmet pedig jelentősen növelni fogja a fürdő az árnyékos felületek nagyságának bővítésével, árnyékolók felszerelésével.

A látványos fejlesztéseken túl a Sárvárfürdő a közelmúltban több szakmai együttműködési megállapodást kötött. A Zalakarosi Fürdővel aláírt hosszú távú szerződés a két fürdő műszaki, üzemeltetési, gazdasági és marketingtevékenységét érinti. Az ELTE Savaria Egyetemi Központtal pedig egy leendő gyakorlati képzőhely kialakításáról állapodott meg a gyógyfürdő.