Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 10:56 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Teltház az újévi koncerten a Sárvár Arénában

2020.01.05. 11:07

Sárvár város fúvószenekarának újévi hangversenyén 47. alkalommal csendültek fel a dallamok az újév köszöntésére. A hangversenynek városunk legújabb, kiváló komplexuma, a Sárvár Aréna adott otthont.

A Sárvári Koncertfúvószenekar újévi koncertje volt az új helyszín kulturális programsorozatának nyitó rendezvénye. Teltház, mintegy ezer ember fogadta a sárvári fúvósokat az arénában, ahova már minden jegy elővételben elkelt. A csarnok impozáns méretei, a fantasztikus látvány és hangzásvilág mindenkit elvarázsolt az újévi koncerten. A nézők soraiban egyöntetű vélemény volt, hogy már hosszú évek óta vártak a város lakói egy ilyen impozáns közösségi térre.
Az együttest Szélesi Attila nívódíjas karmester, a fúvószenekar művészeti vezetője dirigálta, a sárvári újévi koncertek sorozatában immáron 16. alkalommal. A koncerten a klasszikus zeneszámok mellett felcsendültek olyan népszerű dallamok, mint a Hair, az LGT és a Quimby slágerei. Közreműködött Szilágy Krisztina énekes és a Bassiana Brass.
A koncerten köszöntötte Dr. Máhr Tivadar alpolgármester, a zenekar társadalmi megbízatású elnöke és Szélesi Attila karnagy a zenekarhoz 2019-ben csatlakozott ifjú muzsikusokat, így Kovács Fannit, Kiss Miriamot, Páli Dávidot, Surányi Dávidot, Kocsi Mátét, Szélesi Marcellt és egy idősebb, de a zenekarhoz ismét visszatérő zenészt, Surányi Gábort.
A koncert végén Kondora István polgármester mondta el újévi köszöntőjét.