Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 07:19 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Több kategóriában kapott városmarketing díjat Sárvár

2019.06.24. 09:49

Ismét szakmai elismeréseket kaptak Sárvár turisztikai vendéghozó programjai. A Magyar Marketing Szövetség a tavalyi két díj után idén három Városmarketing Gyémánt Díjjal jutalmazta a Sárvári TDM munkáját az Országos Városmarketing Díj 2019-es versenyén.

Az Országos Városmarketing Díj pályázatot azért alapították, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre. - Idén mindhárom díjat internetes kampány kategóriában ítélték oda – számolt be Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője a budapesti Marriott Hotelben tartott díjátadóról. Az idei versenyre több mint 25 város nevezett, több mint 100 pályaművel. A sárvári TDM az AP-kód, a Kirakós és a Párkeresős internetes kampányaiért kapott Városmarketing Gyémánt Díjat.

Haller Ferenc arról is szólt, hogy Sárvár mellett Bükfürdőn és Zalakaroson is innovatív kampányokkal mutatták meg az elmúlt hónapokban, hogy milyen attrakciók várják a régióba érkező turistákat. Így nemcsak Sárvár, de Bükfürdő és Zalakaros munkáját is elismerte a szakma. A kampányok kidolgozásáért felelős helyi TDM irodák képviselői összesen nyolc Városmarketing Gyémánt Díjjal térhettek haza a 2019-es Országos Városmarketing Díj versenyéről.

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője szerint a marketing szakma elismerése és a térségbe érkező vendégek számának növekedése bizonyítja, hogy óriási erő rejlik a TDM-ekben. Akkor pedig különösen, ha a lehetőségeiket összeadva együtt tudnak dolgozni egy közös célért – fogalmazott.