Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 09:20 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Új báli helyszín régi célokkal

2019.03.09. 10:42

Jubilált a Keresztény Jótékonysági Bál, amely 25. alkalommal került március másodikán megrendezésre. A hagyományosan farsangzáró társasági eseményt az évfordulón új helyszínen, a Park Inn Hotel konferencia termében tartották, amely a korábbiaknál impozánsabb környezetet biztosított a rendezvényhez.

Százhetvenen gyűltek össze, hogy folytassák a negyedszázados tradíciót. – A Sárvári Katolikus Egyházközség életében jelentős változások történnek mostanában, így van ez a bállal is. A körülmények jobbá válnak, de céljaink a régiek: az iskola és a rászorulók segítése – szólt a bál új helyszínéről köszöntőjében Dr. Drácz Lajos, a Szent László Katolikus Általános Iskola alapítványának kuratóriumi elnöke.
A bált a katolikus iskola végzőseinek tánca nyitotta meg. A vacsora után a tánc és a tombola következett, amihez ismét számos értékes ajándékot ajánlottak fel. – Az idei jótékonysági bálok is megmutatták, hogy Sárváron jó akaratú emberek és segítőkész közösségek tevékenykednek – mondta az idei farsangot összegezve Kondora István polgármester.