Kedvencek közé 2020. 4. 10. - Péntek, 06:51 - Névnapok: Zsolt

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Új helyre költözik a sárvári IGESZ

2019.01.23. 06:53

Február 1-jétől a gyermek- étkeztetés térítési díjának befizetése új helyszínen történik. Az Intézmények Gazdálkodását Ellátó Szervezet Sárvár irodája a Széchenyi utca 13. szám alatt várja ügyfeleit.

Az IGESZ eddig a Széchenyi utca 7. szám alatt fogadta ügyfeleit, hamarosan azonban átteszi székhelyét, és a Széchenyi utca 13. szám alatt, a Szent László Plébánia épületében végzi tovább munkáját. A költözés egy képviselő-testületi döntés következtében történik, tavaly októberben a képviselők ugyanis határoztak az önkormányzati tulajdonú, Széchenyi utca 7. szám alatti ingatlan és a Szent László Plébánia tulajdonát képező két Széchenyi utcai ingatlan cseréjéről.

Wawrzsákné Kondor Eleonóra, az Intézmények Gazdálkodását Ellátó Szervezet vezetője hangsúlyozta, az intézmény szervezi a gyermekétkeztetést, így fontos, hogy a lakossági ügyfelek tájékozódjanak a változásról.

- Intézményünk a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos térítési díjak beszedésével, illetve a gyermekétkeztetés lebonyolításával is foglalkozik. A változás elsősorban a Nádasdy Tamás Általános Iskolában, a Gárdonyi Géza Általános Iskolában, valamint a Csicsergő Óvodában nevelődő, illetve tanuló gyerekek szüleit érinti – fogalmazott az intézményvezető a költözés kapcsán.

Kiemelte, hogy az iroda a plébániaépület udvari szárnyában helyezkedik el, így nem a Széchenyi utca, hanem a Nádasdy utca felől, az ÁNTSZ parkolóján keresztül közelíthető majd meg.

Wawrzsákné Kondor Eleonóra, aki 2018 szeptembere óta tölti be az intézményvezetői pozíciót az IGESZ-nél, érdeklődésünkre elmondta, sikerült beilleszkednie, jó kapcsolatot alakított ki a munkatársakkal, ami elengedhetetlen annak érdekében, hogy a munka gördülékenyen haladjon a jövőben is.

Hozzátette, az új irodában is készséggel állnak majd ügyfeleik rendelkezésére. Hétfőtől-csütörtökig 8.00-12.00-ig és 13.00-15.00 óráig; pénteken 8.00-12.00 óráig tart nyitva pénztáruk.