Kedvencek közé 2020. 8. 4. - Kedd, 13:35 - Névnapok: Domonkos

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Újranyitott a Spirit Hotel is

2020.07.01. 08:50

Három hónapnyi üzemszünet után, június 26-án újra megnyitott a Spirit Hotel Thermal Spa***** superior. Sárvár ötcsillagos szállodája az átmeneti időszakot a megújulásra fordította, a megszokottnál is magasabb minőséggel várja vendégeit. A fejlesztések ezzel korántsem értek véget, a hotel félmilliárd forintot nyert a Kisfaludy Programban.

A város ötcsillagos szállodája március 26-a óta nem fogadott vendégeket a pandémiás helyzetre tekintettel. A három hónapos átmeneti időszakban sem tétlenkedtek, beütemezték a karbantartási munkákat, a tavaszi nagytakarítást, valamint időt szántak a szakmai fejlődésre is.

Az újranyitás napján Müller-Pápai Zsuzsa stratégiai igazgató és Kozó Krisztina igazgatóhelyettes tartottak bejárást a város vezetői számára a kívül-belül felfrissült szállodában. A fejlesztéseket Kondora István polgármester, Dr. Máhr Tivadar alpolgármester és Szabó Zoltán társadalmi megbízatású alpolgármester is megtekintette.
- Elsősorban azokra a fejlesztésekre és karbantartásokra koncentráltunk, amelyeket nem lehet megtenni, amikor vendég van a házban. Ilyen volt például a termálfürdőnek a teljes újraburkolása, vagy olyan műszaki jellegű megoldásoknak az elvégzése, amik üzemszünettel, áramszünettel járnak. Ezenkívül nagyon sok gondot fordítottunk a takarításra és a kollégáink tréningjeire – tájékoztatott Müller-Pápai Zsuzsa.

A szállodában a higiéniára is kiemelt figyelmet fordítanak, a vendégek és a munkatársak védelme érdekekében több egészségügyi és biztonsági intézkedést is bevezettek. Ózongenerátorral fertőtlenítik a közösségi tereket, a kezelőhelyiségeket, valamint a szobákat. A szálloda több pontján szenzoros kézfertőtlenítőket helyeztek ki. A munkatársakat ellátták a megfelelő védőfelszereléssel, és valamennyi dolgozón elvégeztek egy COVID-vírustesztet is.
- Fontosnak tartottuk, hogy azt is biztosíthassuk és prezentálhassuk a vendégek felé, hogy maguk a munkatársak is biztonságosak. Beszereztünk olyan teszteket, amivel az összes munkatársunkat – beleértve a külsős munkát végző munkatársakat is – leteszteltünk. Hálaistennek pozitív volt az eredmény abban a tekintetben, hogy nem volt egy fertőzött kollégánk sem – számolt be az eredményről az igazgató.

A Spiritbe már a nyitás hétvégéjén sok vendég érkezett, Müller-Pápai Zsuzsa elmondta, 80 százalékos telítettséggel tudtak újranyitni. - A vendégeink foglalása sokkal jobb lett a vártnál, ami azt sugallja, hogy az emberek visszatértek a normál kerékvágásba. Újból igénybe veszik a szállodai szolgáltatásokat, talán kevésbé tartva attól, hogy megfertőződhetnek – fogalmazott.
A stratégiai igazgató azt is bejelentette, a Spirit Hotelben hamarosan újabb fejlesztések valósulhatnak meg, a szálloda 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Kisfaludy Program keretében. - Ezt elsősorban a szobák felújítására szeretnénk fordítani. A szállodában 270 szobából 220 darab fog megújulni különböző stílusban. Emellett egy kültéri kis bárt, valamint a kertnek a teljes átépítését tervezzük megvalósítani – vetítette előre.
Kondora István a fejlesztéseket megtekintve elmondta, a Spirit Hotel egy alapos, átgondolt, kiváló minőségű felújítást vitt véghez. A Kisfaludy Program kapcsán kiemelte, a pályázat lehetőséget nyújt a szállásadóknak egy újabb minőségbeli előrelépésre, amely a város számára is előnyös.
A polgármester végezetül rámutatott, a járványhelyzet hatását mindenki megérezte, de most úgy tűnik, a sárvári idegenforgalom és az ipar is kezd levegőhöz jutni.