Kedvencek közé 2020. 10. 31. - Szombat, 04:43 - Névnapok: Farkas

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

A tervezett forgalmirend-változásról kérdezik a lakosságot Sárváron

2020.10.13. 08:48

A sárvári önkormányzathoz és a körzet képviselőjéhez több megkeresés is érkezett a vasútállomásnál lévő utcák lakóitól. A Kis János altábornagy, a Balassi, a Kisfaludy, a Kabos László és a Vörösmarty utcákban ugyanis annyira megnövekedett a forgalom, hogy emiatt szabályozni kellene a forgalmirendet ezekben az utcákban.

Elkészült egy tervezet, amely szerint a Kis János és Kisfaludy utcákban a Gárdonyi utca irányába, a Balassi, Kabos és Vörösmarty utcákban az Uzsoki utca irányába haladna a forgalom. Az Uzsoki és Szegedi Kőrös utcákban nem változna a forgalmirend.
Nagyításért kattintson a képre!
Dr. Szabó Gyula, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy az önkormányzat csak akkor változtat a forgalmirenden, ha ezt a lakók többsége támogatja. Németh Róbertet, az ügyrendi bizottság tagját, a Kis János altábornagy utca egyik lakóját kérték fel, hogy végezze el ezt az úgynevezett közvéleménykutatást az itt élők körében.

Németh Róbert, az ügyrendi bizottság tagjaként örömmel vállalta a feladatot, hiszen, egyrészt a Kis János altábornagy utca lakójaként ő is érintett, és sokan megkeresték őt is ezzel a problémával kapcsolatban, másrészt szerinte is csak akkor kerülhet sor a forgalmirend - változásra, ha a lakók többsége ezt kéri.