Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 07:31 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Betegbiztonság növelését célzó fejlesztések a Szent László Kórházban

2018.08.08. 14:41

 A SÁRVÁRI SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ NYERTES PÁLYÁZATA SEGÍTSÉGÉVEL OLYAN KOMPLEX FEJLESZTÉSEKET ESZKÖZÖLHET, AMELYEK NAGYBAN HOZZÁJÁRULNAK A BETEGBIZTONSÁG MEGERŐSÖDÉSÉHEZ.
 

A "Betegbiztonság növelését célzó fejlesztések a Szent László Kórházban" c. EFOP-2.2.18-17 számú pályázati felhívásra beadott sikeres pályázat eredményeképpen az Intézmény több, mint 88.7 millió forint európai uniós támogatáshoz jutott.

Jelen projekt céljaként a betegbiztonság növelését célzó komplex fejlesztéseket szeretnének kitűzni, mellyel kapcsolódni kívánnak a Kormány „Egészséges Magyarország 2014-2020” Egészségügyi Ágazati Stratégiájához. A projekt keretében olyan, a speciális higiénés követelményeknek megfelelő berendezések kerülnek beszerzésre, melyek segítségével érdemben lehet tenni a betegek biztonsága érdekében. A magas minőségű egészségügyi ellátási infrastruktúrával és magasan kvalifikált személyzettel az ellátási körzetben tartozóknak azonos esélye és lehetősége lesz az egészségük megőrzésére. Betegség esetén adekvát testi-lelki egészségügyi ellátásban részesülnek, megtartva a hatékony eredményes gazdálkodást és pénzügyi stabilitást. Az Intézmény stratégia célja a minőségi szolgáltatás megőrzése, ezen célhoz az alábbi tevékenységeket kívánjuk megvalósítani a pályázat keretében:
  • eszközbeszerzés -általános és speciális higiénés rendszerek fejlesztése a kórházi fertőzések megelőzése érdekében (kézfertőtlenítési technika megfelelőségét mérő rendszer, falra szerelhető érintésnélküli adagoló berendezések és felületi dekontaminációt támogató rendszer beszerzése)
  • egységes betegazonosító rendszer bevezetése a betegellátás biztonságának növelése érdekében.

A Szent László Kórház folytatja azt a sikeres beruházási gyakorlatot, ami megalapozza az Intézmény töretlen fejlődését annak érdekében, hogy a térség vezető kórházához méltóan tudja ellátni Sárvár és környéke lakosságát.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Szent László Kórház, 9600 Sárvár, Rákóczi u. 30.
Telefon: 36-95/523-007 Fax: 36-95/523-010 E-mail: korhaz@korhazsarvar.hu

A projekt címe:
„Betegbiztonság növelését célzó fejlesztések a Szent László Kórházban”
A pályázat azonosító száma:
EFOP-2.2.18-17

A támogatás összege:
88 799 997 FT

A támogatás intenzitása:
100%