Kedvencek közé 2020. 4. 8. - Szerda, 07:08 - Névnapok: Dénes

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Köszöntötték a kiemelkedő teljesítményű diákokat

2018.06.25. 10:18

Az idei tanév végén is köszöntötték a kiemelkedő teljesítményt nyújtott tanulókat Sárváron. A Városháza nagytermében Kondora István polgármester és Máhr Tivadar alpolgármester adták át a diákoknak az elismerő okleveleket.

Zsúfolásig telt az asztal oklevelekkel a Városháza Nagytermében. Idén júniusban közel 160 tanuló vehetett át elismerő oklevelet a 2017/2018-as tanévben mutatott kimagasló teljesítményéért.

Az eseményen megjelent diákokat és vendégeket Kondora István polgármester köszöntötte. - Légy mindig kitűnő, de soha ne legyél feltűnő – tanácsolta a polgármester a fiataloknak, majd Máhr Tivadar alpolgármesterrel együtt átnyújtotta az elismerő okleveleket a tanulók számára.

Sárvár Város Önkormányzata azokat a diákokat jutalmazta, akik a 2017/2018-as tanévben kimagasló eredményeket értek el valamilyen megyei vagy országos tanulmányi, művészeti, kulturális, illetve zenei versenyen.

Az ünnepségen oklevelet vehettek át a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola, a Nádasdy Tamás Általános Iskola, a Szent László Katolikus Általános Iskola, a Barabás György Műszaki Szakközépiskola és a Tinódi Sebestyén Gimnázium eredményes tanulói, valamint a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola tehetséges növendékei is.

Kondora István polgármester búcsúzóul egy közös csoportképre invitálta a díjazottakat, majd a tanulmányaikhoz további sikereket, a beköszöntő nyári szünetre pedig jó pihenést kívánt a diákoknak.