Kedvencek közé 2020. 6. 3. - Szerda, 08:39 - Névnapok: Klotild

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Közgyűlést tartott Sárvár Város Polgárőr Egyesülete

2019.03.29. 09:13

A sárvári polgárőrök tavaly ünnepelték magalakulásuk 25. évfordulóját és év végén került sor az ötéves tisztújításra. A polgárőrök az elmúlt évben közel háromezer óra járőrszolgálattal járultak hozzá Sárvár közbiztonságának megőrzéséhez.

A sárvári rendőrkapitányság előadótermében tartott éves közgyűlésen Kondora István polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy a város lakói elismerik a polgárőrök munkáját, amelyet Sárvár nyugalma érdekében végeznek.

Az eseményen Fekete Géza rendőr alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság vezetője azt hangsúlyozta: az együttműködés jó és hatékony a rendőrség és a polgárőrség között. Pályázat útján a rendőrségtől egy gépjárművet kaptak, melyet már használatba is vettek.
 
Kovács Ferenc, a polgárőr egyesület elnöke egyik legfontosabb teendőnek nevezte a polgárőrség fiatalok körében való népszerűsítését. Ezért a kornak megfelelően egy videoklipet készíttettek és a személyes találkozók mellett ezzel is toboroznak majd a város középiskoláiban. – Hatékonyabb munkavégzést, konkrétabb bűnmegelőzést és fokozni a lakossággal való kapcsolattartást – foglalta össze célkitűzéseit az elnök. Hozzátéve, hogy a polgárőrök nem fizetségért, hanem önzetlenül, szabadidejüket erre fordítva végzik munkájukat.