Kedvencek közé 2020. 8. 4. - Kedd, 13:24 - Névnapok: Domonkos

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Megyei kitüntetetteket köszöntöttek a városházán

2020.07.03. 11:23

Négy sárvári polgár is megyei elismerésben részesült a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából. A városvezetőknek a vírusjárvány miatt most volt alkalmuk arra, hogy gratuláljanak a kitüntetetteknek.

Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester június 30-án a Városházán köszöntötte a „Vas megye Turizmusáért Díj”-ban részesült Tölli Bálintot, a Park Inn By Radisson Sárvár szállodaigazgatóját, aki aktív részese a város turisztikai életének, tanácsaival és észrevételeivel segíti a város és a megye turizmusának fejlesztését is.

Gratuláltak továbbá a „Vas Megye Szolgálatáért Közigazgatási Tagozata” elismerésben részesült Németh Kornélnak, a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola fafúvóstanárának, akinek elkötelezett hivatástudattal végzett pedagógusi, zenészi munkássága jó példaként állítható a következő tanári generáció, valamint kollégái elé.

„Vas Megye Szolgálatáért Sport Tagozata” elismerésben részesült Csonka László, a Zichy Antónia Általános Iskola pedagógusa, a Sárvári Kinizsi Sportegyesület szakosztályvezetője, aki a felnőtt csapat stabil működési feltételeinek megteremtése után az utánpótlás rendszer kiépítésén munkálkodott.
A találkozón nem tudott részt venni a „Vas Megye Szolgálatáért Közbiztonsági Tagozata” elismerésben részesült Molnár István rendőr alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője.

Kondora István kiemelte, hogy a négy életút jó példája annak, hogy az elvégzett munka eredménye méltóvá teszi az embert az elismerésre.

A Vas Megyei Önkormányzat a március 15-i nemzeti ünnep kitüntetettjeinek, köztük a négy sárvári díjazottnak, az augusztus 20-i megyei ünnepségen adja majd át az elismeréseket.