Kedvencek közé 2020. 3. 30. - Hétfő, 03:17 - Névnapok: Auguszta

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Pedagógusok ünnepe a Városházán

2019.06.05. 05:21

Pedagógusnap alkalmából a város oktatási intézményeinek dolgozóit köszöntötték a sárvári városházán. Több kategóriában adott át Kondora István polgármester a képviselő-testület által adományozott díjakat az ünnepségen.

„KANIZSAI ORSOLYA ÉRDEMÉREM” kitüntetést adományozott:

Fülöpné Zámbó Anikónak, a Sárvári Csicsergő Óvoda óvodapedagógusának a negyven éven át nagy türelemmel végzett példamutató, lelkiismeretes pedagógiai tevékenysége, több óvodában folytatott önzetlen, magas fokú vezető-helyettesi munkája elismeréseként.

Tendliné Hajas Erzsébetnek, a Sárvári Vármelléki Óvoda óvodapedagógusának, nyugdíjba vonulása alkalmából, a négy évtizeden át folytatott magas színvonalú nevelő-fejlesztő munkája, a legjobb tudása szerint végzett szülői közösség összekötői tevékenysége, valamint a fejlesztőpedagógusi feladatok lelkiismeretes ellátása elismeréseként.

Molnár Lászlónénak, a Sárvári Vármelléki Óvoda óvodapedagógusának, nyugdíjba vonulása alkalmából, a négy évtizeden át tartó magas színvonalú nevelő-fejlesztő, és a „Népi gyermekjáték, néptánc” tehetséggondozó csoport vezetőjeként végzett kiemelkedő szakmai munkája, valamint a Közalkalmazotti Tanács elnökeként az óvodai közösség érdekében végzett példaértékű tevékenysége elismeréseként.

Csempesz Gyulánénak, a Sárvári Cseperedő Bölcsőde kisgyermeknevelőjének, lelkiismeretes, kiemelkedő, példaértékű szakmai tevékenysége, hivatásbeli érdemei elismeréseként.


„GÁRDONYI GÉZA ÉRDEMÉREM” kitüntetést adományozott:


Dr. Horváth Péternének, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola tanárának, közel két évtizeden át végzett folyamatos, eredményes, kiemelkedően aktív munkája elismeréseként.

Barabásné Ondrus Erikának, a Szent László Katolikus Általános Iskola tanítójának, napközis munkaközösség-vezetőjének, lelkiismeretes katolikus tanítói és megbízható, igényes és alapos munkaközösség-vezetői, munkatársait és az iskolavezetést nagy mértékben segítő pedagógus munkája elismeréseként.

Brecska Árpádnak, a Barabás György Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskola műszaki szakoktatójának, több évtizedes elkötelezett, magas szintű szakmai és alkotó közösséget szervező, emberséges munkája elismeréseként.

Simonné Keszei Anitának, a Tinódi Sebestyén Gimnáziuma és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola középiskolai tanárának, példamutató pedagógusi hivatástudattal végzett, kiváló oktató-nevelő, lelkiismeretes munkaközösség-vezető, eredményes tehetséggondozó, személyiségfejlesztő munkája elismeréseként.

Erősné Szabó Ágnesnek, a Sárvári Gárdonyi Géza általános Iskola pedagógusának, nagyfokú precizitással, tudatossággal, következetességgel végzett szakmai munkája elismeréseként.

Zsámár Csabánénak, a Sárvári Gárdonyi Géza általános Iskola gyógypedagógusának, nagy hivatástudattal, a gyermekek és a szakma szeretetével, következetességgel, igényességgel végzett munkája elismeréseként.


„KÖZSZOLGÁLATI ÉRDEMÉREM” kitüntetést adományozott:Németh Miklósnénak, a Tinódi Sebestyén Gimnáziuma és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola kisegítő dolgozójának, megbízható, lelkiismeretes és segítőkész munkája, az iskolai és a városi rendezvények lebonyolításában való aktív közreműködése elismeréseként.

Tóth Krisztina Erzsébetnek, a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola iskolatitkárának, másfél évtizedes iskolatitkári munkája, példamutató elhivatottsággal végzett közalkalmazotti tevékenysége, az iskolában folyó nevelő és oktató munka hatékony segítése és támogatása elismeréseként.

„Barabás György Emlékérmet” vehetett át:


Pernecker Csilla, a Tinódi Sebestyén Gimnáziuma és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola magyar – ének szakos tanára
Bognár Nóra, a Tinódi Sebestyén Gimnáziuma és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola angol – biológia szakos tanára
Németh Gézáné, a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola tanítója
Bodorkós Andrásné, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola magyar nyelv és irodalom szakos tanára

***

A városi pedagógusnapon Pedagógus Szolgálati Emlékérmek átadására is sor került a Városháza nagytermében. A Pedagógus Szolgálati Emlékérem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozható egyik szakmai elismerés. Azoknak a nyugállományba vonuló pedagógusoknak adományozható, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében tevékenykedtek, és kiemelkedő munkát végeztek.

Sárváron idén 3 pedagógus kapott szolgálati emlékérmet.

Bodorkós Andrásné, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola magyar nyelv és irodalom szakos tanára vehette át az elismerést Kondora István polgármestertől. Máthé Csabáné a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola igazgatóhelyettese, magyar nyelv és irodalom szakos tanára szintén Pedagógus Szolgálati Emlékéremben részesült. Továbbá

Rumplerné Jakits Erika, a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola magyar – orosz – német szakos tanára vehette még át az elismerést. A pedagógusokat igazgatóik is köszöntötték