Kedvencek közé 2020. 4. 2. - Csütörtök, 10:26 - Névnapok: Áron

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Szünetelteti működését a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

2020.03.17. 08:00

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő 2020. március 17-től a vendégfogadást ideiglenesen felfüggesztette.

A fürdő rendkívüli közleménye - 2020. március 16.

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő 2020. március 17-től a vendégfogadást ideiglenesen felfüggeszti. Ezt az időszakot arra fogjuk fordítani, hogy minden szükséges karbantartást, takarítást elvégezzünk, és felkészüljünk az újranyitásra, így Önöket a jövőben is a megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokkal tudjuk fogadni.

Az elkövetkező időszakra vonatkozó foglalások szálláshelyeinken – VitalMed Hotel és Thermal Camping – későbbi időpontra átfoglalhatók. A fürdő-, uszoda- és fitneszbérletek felhasználhatósági idejét meghosszabbítjuk, a megkezdett gyógykúrákat pedig újranyitás után folytatni tudják.

Kérdés esetén ez idő alatt is állunk az Önök rendelkezésére az info@sarvarfurdo.hu e-mail címen és a 06 95 523 651 telefonszámon 8-16 óra között.

Köszönjük megértésüket, reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!

 
 
Kántás Zoltán sk.               Kondora István sk.
ügyvezető igazgató              polgármester
 

 
Közlemény - 2020. március 20.
 
Igaz, hogy nem tudjuk, mikor nyithatjuk meg újra kapuinkat, de mi már elkezdtünk készülni rá. Nem csak a karbantartási munkákat illetően, hanem meghoztunk néhány olyan döntést is, amelyek segítenek abban, hogy a veszélyhelyzet elmúlását követően Önök ismét élvezhessék a pihenés adta gondtalan pillanatokat.

1. A köszönet és hála kevés, amit adni tudunk azoknak, akik mindennap a frontvonalban dolgoznak értünk. Ahogyan most nekünk van szükségünk a lélegzetvételre, úgy lesz szüksége az egészségügyi-, gyógyszertári és rendvédelmi dolgozóknak egy hatalmas szusszanásra, ha véget ér a járvány. Gondolunk rájuk most és a későbbiekben is, ezért az újra nyitást követően minden egészségügyi, gyógyszertári és rendvédelmi dolgozó egy hónapig ingyen látogathatja fürdőnket.

2. MINDEN VENDÉGÜNKNEK: az április 30-ig megvásárolt értékre szóló utalványokhoz (fürdő és szálláshelyek esetében is) +20%-OT AJÁNDÉKBA adunk. Az utalványok a kiállítás dátumától számítva 2 évig érvényesek és SZÉP KÁRTYÁVAL is fizethetők.

3. Szálláshelyeinken 2020. május 31-ig (VitalMed Hotel**** és Thermal Camping****) eltöröltük a kötbért, Ön ajándékutalványban minden esetben visszakapja előlegének összegét.

4. A fürdő-, uszoda- és fitneszbérletek, valamint a megkezdett gyógykúrák érvényességi idejét meghosszabbítjuk a zárva tartás idejével.

Bízunk abban, hogy mielőbb találkozhatunk, és Sárvár felett újra kék lesz az ég.