Kedvencek közé 2020. 6. 4. - Csütörtök, 12:27 - Névnapok: Bulcsú

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel.: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: hirlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Új épületrésszel bővülhet a Cseperedő bölcsőde

2020.04.14. 07:57

A Sárvári Cseperedő Bölcsőde fejlesztésére 187 millió forintot nyert Sárvár Város Önkormányzata. A kormányzati támogatásnak köszönhetően egy csoportszobával, ehhez kapcsolódó akadálymentes mosdóval, fürösztővel, raktárral bővül a bölcsőde épülete. Készül egy új játszóterasz és játszókert is az épület mellé.

A pályázati támogatás elnyerésében nagy szerepe volt Ágh Péter országgyűlési képviselőnek, amelyért hálás az önkormányzat - hangsúlyozta Kondora István polgármester.
- A bölcsőde meglévő épületének energetikai korszerűsítése 2018 végére fejeződött be ugyancsak pályázati forrásból. Ezzel a 187 milliós beruházással a bölcsődei fejlesztésünk teljes lesz, mert a terület már nem is alkalmas további bővítésre. Bízom abban, hogy egy év múlva teljesen elkészülhet az új, 14 kisgyermeknek férőhelyet biztosító csoportszoba – mondta Kondora István polgármester.

Ágh Péter országgyűlési képviselő a polgármesterrel együtt tekintette meg a bölcsődét.
 
- Bízunk abban, hogy ezek a munkálatok a járvány elmúltával a jövőt fogják szolgálni. Fontos kiemelni azt, hogy a kormány a gazdasági nehézségek ellenére sem csökkenti a családtámogatásokat, így kerülhetett sor arra, hogy a bölcsődefejlesztések előtt is megnyílt a lehetőség – szólt Ágh Péter.