Kedvencek közé 2020. 4. 8. - Szerda, 07:34 - Névnapok: Dénes

Hírek

Sárvári Média Nonprofit Kft.
9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.
Tel./Fax: 00-36/95-320-265
On-line szerkesztőség: honlap@sarvar.hu

cimer

2011 All rights reserved
Powered & designed
by Chrome

demo

Ünnepi díszbe öltözött a város

2018.11.26. 09:46

A főutca kandeláberein elhelyezett fényfüzérek és karácsonyi díszek már jelzik, hogy közeledik az adventi időszak. Sárvár, mint minden évben, idén is a Posta téren állítja fel adventi vásárát, ahol a mézeskalács és a forralt bor hamisítatlan illata lengi be a teret.

Már elkezdték az adventi előkészületeket Sárváron. A főutcán a kandeláberek fényfüzérei helyükre kerültek, a Posta téren felállították a város karácsonyfáját és kikerültek a fabódék is. Mint minden évben, idén is a Posta tér ad otthont az adventi vásárnak és a főbb városi programoknak. A tér és a város főutcája már karácsonyi fényben pompázik.
A vásár kevesebb mint egy hét múlva, december 2-án nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.
A Posta téri színpadon december 1-jétől 23-ig több mint harminc fellépő ad műsort az adventi időszakban. Sárvár ismert zenekarai, művészeti közösségei, iskolai kórusai mellett idén is lesznek sztárszereplők. Fellép többek között az Alma együttes, a Piramis, a Kaláka együttes, Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Zanzibár.
A Posta téri program december 1-jén a Mikulás ünnepséggel kezdődik. Vasárnaponként fellobbannak a gyertyafények Sárvár adventi koszorúján.
 
Öltöztessük ünnepi díszbe a lelkünket! Várjuk együtt a karácsonyt!

 
Részletes adventi programok >>